Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Собственикът на взривените оръжейни складове Емилиян Гебрев:

Всички връзки водят към Русия

Емилиян Гебрев
Снимка: БГНЕС

Ясни са ми схемата и механизма, както и групата хора, посочили оръжейните складове, които пострадаха и през тази, и през миналата година”, заяви пред бТВ Емилиян Гебрев, собственик на взривените складове край Карнобат.

Отново пожар в склад на оръжейния търговец Емилиян Гебрев

По думите му, част от групата са управлявалите ни през последните 10-12 г., друга част са от прокуратурата, а трета – от службите. “В нашата страна има прекрасни хора, но колкото и да си прекрасен, има едни 50-60 души, които обслужват съвсем други интереси и поръчки”, добави оръжейният търговец.

Според Емилиян Гебрев поръчителите са в чужбина и до момента всички връзки водят към Русия. Той подчерта, че, от една страна, прокуратурата го признава, а, от друга, не прави нищо и това е странно.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Горещините продължават

В понеделник ще бъде слънчево и горещо. Ще продължи да духа слаб, в източните райони до умерен североизточен вятър. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 33° и 38°, в София – 33°-34°. Над планините ще бъде слънчево със слаб вятър..

публикувано на 07.07.24 в 18:30

Въздушната линейка изпълни първата си успешна мисия в планината

Хеликоптерът за спешна медицинска помощ осъществи първата си акция в планински условия, съобщи служебният министър на транспорта Георги Гвоздейков. Първа мисия по въздуха на Центъра за спешна медицинска помощ След сигнал, подаден от Планинската..

публикувано на 07.07.24 в 17:20
 Евтим Милошев

Увеличение от 20% на заплатите в туристическия сектор

20-процентов ръст на възнагражденията на хората, заети в летния туристически сезон, отчете служебният министър на туризма Евтим Милошев. Пред БНР той заяви, че недостигът на работна ръка в бранша не се дължи единствено на заплащането, което, по..

публикувано на 07.07.24 в 15:09