Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Витоша кани софиянци и гости на летен фестивал

Снимка: Facebook/ Витоша летен фест 2023

В горещите летни дни, Витоша предлага е прекрасни условия за отдих, забава и спорт, сред прохладата, зеленината и красотите на планината. В поредното 9-о издание на Витоша летен фест в неделя, 16 юли, организаторите „София – Европейска столица на спорта“ и Столична община канят всички планинари пред хижа Момина скала да изживеят заедно една незабравима неделя. В програмата на летния фестивал са включени планинско колоездене и бягане с награден фонд, туристически поход, безплатен алпийски тролей над Боянската река, фолклорни танци, песни, томболи, много игри с награди и настроение.

В специалната Facebook страница за събитието „Витоша летен фест 2023“ е посочена подробна информация за организирания транспорт до мястото на спортното събитие.


По публикацията работи: Ергюл Байрактарова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

В България се събират шампиони от световните бойни подиуми

Бургас е домакин на грандиозна галавечер, която събира на едно място десетки шампиони в бойните спортове. Престижната световна ММА организация провежда в събота, 24 август, състезания от веригата BRAVE 86, като за тях идват едни от..

публикувано на 24.08.24 в 10:05

Институцията на омбудсмана се обяви срещу стигматизирането в обществото

" Всяко действие, с което се създават условия за стигматизиране на група хора, преследване, разделение и омраза в обществото, противоречи на всички водещи международни стандарти за защита правата на човека, които Република България се е ангажирала..

публикувано на 24.08.24 в 09:55

9581 компании у нас са с над 40% руска собственост

Страната ни е на второ място в Европейския съюз по брой компании с над 40% руска собственост, показва проучване на Moody's. Рейтинговата агенция е идентифицирала 46 хил. субекта в ЕС, притежание на руски фирми или на руски физически лица. Две трети..

публикувано на 24.08.24 в 09:04