Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Всички мои страхове" събира отново актьорите Мая Бежанска и Стефан Вълдобрев

Снимка: YouTube /Игор Марковски

30 години след успеха на албума "Революция", двама от най-музикалните актьори у нас – Стефан Вълдобрев и Мая Бежанска – се събират отново в песента "Всички мои страхове". Това е заглавието на 29-ата поредна песен от проекта "Пеещи артисти" на продуцента Игор Марковски, изпълнена от Мая Бежанска. Песента е подарък от Стефан Вълдобрев, който пише музиката и аранжимента, и поета Елин Рахнев – автор на стиховете - за юбилея на актрисата. Характерните китари са дело на Георги Георгиев от група Остава.

„Музика, текст, изпълнение, сценарий - всичко е точно такова каквото трябва да бъде, за да те грабне и да ти остане в главата!“ – гласят коментарите относно песента и видеото, и още: „Имаме нужда от повече таква музика - модерно звучене с прекрасна лирика, не мога да спра да я слушам“. Чуйте я и вие!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Цвят лилав"

Sofia Summer Fest – Underground Edition, част от летния фестивал на София, се открива тази вечер. Това ще се случи с концерт, в който ще чуем две певици, белязали с песните си българската музика на прага на новото хилядолетие – Ирина Флорин и Тони...

публикувано на 19.08.24 в 10:15

"Помниш ли?"

Тони Димитрова – певицата с характерен глас, превърнала се в един от артистичните символи на Бургас – представя своя самостоятелен концерт "Време за обичане" под открито небе. Той е част от националното ѝ турне, обхващащо 15 от по-големите градове на..

публикувано на 16.08.24 в 10:15

"Ако няма любов"

Хоризонт е група с 40-годишна история. Създадена през 1984 г. от съученици и приятели, вече четири десетилетия тя остава вярна на мелодичния рок. През 1994 г. пък от сцената на "Златният Орфей" официално стартира първото ѝ професионално..

публикувано на 14.08.24 в 10:15