Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Удареното от мълния дете вече е в съзнание

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Осемгодишното момче, което беше ударено от мълния в Бургас, е събудено от медикаментозната кома, научи БНТ от болницата, където се провежда неговото лечение. Все още обаче има опасност за живота му.

Критично остава състоянието на удареното от мълния дете

Инцидентът стана в четвъртък следобед при семейна разходка в Морската градина на Бургас. Тогава детето беше прието в болницата в клинична смърт.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 11

В единайсетия брой на предаването, с водещ - Красимир Мартинов, слушайте: Изтлява ли интересът към изучаването на българския език в чужбина – разговор с българиста от италианския университет Roma Tre проф. Красимир Станчев; Словаците..

публикувано на 01.08.24 в 12:00

До петък ще е слънчево и топло над цялата страна

В четвъртък , 1 август, ще е слънчево и топло, със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще са между 13 и 21°, в София 13°. Максималните ще са от 32 до 37°, в столицата – 32°.  По Черноморието август започва със слънце и умерен..

публикувано на 31.07.24 в 19:40

Два шведски самолета отменят френските в гасенето на пожарите

В борбата с огнената стихия в Малешевската планина френските самолети ще бъдат отменени от два шведски самолета, съобщи БТА като цитира ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“. Обстановката на място остава тежка , а на терена са..

публикувано на 31.07.24 в 17:49