Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Сребро за Тихомир Иванов в скока на височина на Балканиадата

Тихомир Иванов
Снимка: Ройтерс

Българският атлет Тихомир Иванов се нареди втори в скока на височина на Балканиадата по лека атлетика в Кралево (Сърбия). 29-годишният българин скочи 2.25 метра, или с 3 сантиметра по-малко от турчина Алперен Аджет, който грабна златото. Третото място е за сърбина Славко Стевич с 2.18 метра.
Най-доброто постижение в кариерата на Тихомир е от 2,31 метра от 11 август 2017 година в Лондон. Той е носител на осем поредни национални титли на открито в скока на височина при мъжете.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 4 септември 2024 г.

На вниманието на българите във Париж, но не само – Фестивал на българското кино предстои във френската столица, а тази година и публиката в София може да се включи в събитието, като гласува за предпочитаната късометражна филмова история...

публикувано на 04.09.24 в 19:00

За 5 дни Стара Загора става столица на бирата

Незабравими изживявания със свежо пиво, специално разработени бирени алкохолни и безалкохолни коктейли, любими български и чужди хип-хоп и рок хитове и български фолклор, както и различни вкусни мезета обещава Общината в Стара Загора за поредния..

публикувано на 04.09.24 в 07:15

В средата на седмицата – слънчево, но с облаци и краткотраен дъжд

В сряда , 4 септември, времето ще бъде предимно слънчево. След обяд ще се развие купеста облачност и на отделни места в планинските и източни райони ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток...

публикувано на 03.09.24 в 19:40