Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Форум в София събира птицевъди от различни държави

Снимка: pixabay

Птицевъди от България, Гърция, Румъния, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Молдова, Северна Македония, Албания, Косово, Черна Гора, Турция и други държави ще се срещнат на 19 и 20 септември в Интер Експо Център, София, за изложение и международна конференция, наречени Smart Poultry World. 

Сред темите на фокус ще са иновативните системи за отглеждане, най-добрите практики за хранене, иновации във ваксините, стратегии за енергийна ефективност, добри практики в автоматизацията на фермите.

БНР подкасти:

Още от категорията

Делфинариумът във Варна подготвя коледни представления за децата

Делфинариумът в черноморския град Варна организира коледни представления за деца, които ще се състоят на 17 декември 2023 г. от 10:30, 12:00 и 15:30 часа. Варна отново предлага плуване с делфини "Ще видим какви подаръци е приготвил Дядо Коледа на..

публикувано на 08.12.23 в 06:00

България днес – 7 Декември 2023 г.

Едно международно изследване отново върна разговора за българското образование в дневния ред на обществото. Колко функционално неграмотни са българските ученици и има ли политическа воля да се обърне ситуацията – отговорите на тези и други въпроси..

публикувано на 07.12.23 в 19:00

На студентския празник ще е облачно с отслабващи валежи

В петък, минималните температури ще са от минус 3 до 2°, в София минус 1°. През деня, от запад валежите ще спират, на места дъждът ще се примесва със сняг. Максималните температури ще са от 1 до 6°, в столицата до 3°. По Черноморието  ще е облачно и..

публикувано на 07.12.23 в 18:00