Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Комисия за сигурността на машинния вот обедини депутатите

Снимка: БТА

Депутатите създадоха временна комисия, която да проучи всички факти и обстоятелства, свързани със сигурността на машинното гласуване на предстоящите на 29 октомври местни избори. 

Предложението за създаване на комисията е на БСП и срещна подкрепата на всички политически партии, с изключение на двама депутати от ПП-ДБ, които гласуваха "против". 

В комисията ще има 12 народни представители - по двама от всяка парламентарна група. Тя се създава за срок от 3 месеца.

Още от категорията

Базар на изкуствата и артистични ателиета в София

През почивните дни, 9 и 10 декември, творческата атмосфера и красотата си дават среща на Базара на изкуствата и творческите занаяти. Домакин е столичният Гранд хотел София, където посетителите не само ще могат да закупят красиви подаръци, но и сами да..

публикувано на 09.12.23 в 06:10

70 000 семейства в България се нуждаят от донори, за да имат деца

70 000 семейства в България се нуждаят от донори, за да имат деца, съэобщи пред БНР Виктория Георгиева от фондация „Майки за донорството“. Те обаче вероятно са повече, защото в малките населени места все още има голяма стигма по темата и някои семейства..

публикувано на 09.12.23 в 05:35

В края на седмицата ще е мъгливо, с променлива облачност и без валежи

В събота , 9 декември, минималните температури ще са от минус 3 до 2°, в София минус 3°.През деня в Дунавската равнина и по Черноморието ще се задържи облачно, на места - мъгливо, с ръмежи. Над останалите райони облачността ще е променлива. Максималните..

публикувано на 08.12.23 в 19:50