Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦИК публикува симулатор на машинно гласуване

Снимка: БТА

Онлайн симулатор на машинното гласуване за местните избори на 29 октомври публикува на сайта си Централната избирателна комисия. Бюлетината на симулатора не съдържа имена на кандидати, но позволява на избирателите да се ориентират как технологично протича гласуването.
 
Симулаторът може да бъде видян ТУК


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Главното мюфтийство призова мюсюлманите да се молят за дъжд и да помагат в борбата срещу пожарите

Мюсюлманското изповедание в България призова своите служители, имамите и вярващите да се включат в гасенето на пожарите, които бушуват из страната и да подадат ръка на бедстващите. След Петъчния намаз в джамиите ще се състои и специална лекция (хутбе),..

публикувано на 18.07.24 в 11:17
Последиците от пожара в с. Воден

Турция изпрати на помощ 20 машини да гасят пожарите в Болярово и Сакар

Голяма част от пожара в с. Воден и край него е овладян, заяви вътрешният министър Калин Стоянов на брифинг. "През вчерашния ден ситуацията в населеното място беше изключително тежка. Допълнителни трудности създаваше и постоянно обръщащата се посока на..

публикувано на 18.07.24 в 09:34
Патриарх Даниил

От Видин патриарх Даниил започва обиколка из епархиите

Новоизбраният български патриарх Даниил започва посещения на епархиите в страната. Първият град, който ще посети, е Видин, съобщиха от Видинската митрополия. Градът е център на епархията, която той оглавяваше преди да бъде избран за български патриарх...

публикувано на 18.07.24 в 06:15