Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Лудогорец" победи с 2:0 "Фенербахче"  

Снимка: БТА

Българският футболен отбор "Лудогорец" изигра един от най-силните си мачове в последните години, побеждавайки турския "Фенербахче" с 2:0 на собствен терен. Така разградският тим запази шансовете си да се класира в елиминациите на Лигата на Конференциите. 

Футболистите с треньор Георги Дерменджиев стигнаха до трите точки благодарение на майсторското попадение на Якуб Пьотровски в 18-ата минута и успокоителния втори гол на резервата Руан Секо в продълженията. 

"Дали Лудогорец се завръща в Европа в познатото лице? Това може би е началото", коментира след мача Георги Дерменджиев.

В група "Н" начело остава "Фенербахче" с 9 точки, следван от “Нордселанд” със 7, “Лудогорец” със 6 и “Спартак Търнава” с 1. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

От МВнР предупредиха за отмяна на полети от и до Бейрут

Във връзка с развитието на обстановката в региона на Близкия изток, Министерството на външните работи предупреди за отмяната на полетите на редица авиокомпании от и до международното летище на Бейрут, Ливанска република. МВнР напомня на българските..

публикувано на 29.07.24 в 17:38

Български ученици спечелиха 9 медала от олимпиади по физика в Иран и Грузия

Български ученици спечелиха пет медала - един сребърен и четири бронзови, на Международната олимпиада по физика в град Исфахан, Иран. В състезанието се включиха 198 участници от отбори от 46 държави. Сребърният медал беше завоюван от Баян Гечев от 12..

публикувано на 29.07.24 в 17:36

Земеделци даряват от продукцията си за свои колеги, пострадали при пожарите

Фермери даряват 19 камиона от продукцията си за пострадали от пожари земеделски производители в Южна България. Министерството на земеделието и Югозападното държавно предприятие подпомагат Националното сдружение "Обединени земеделски производители"..

публикувано на 29.07.24 в 15:41