Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

“Продължаваме промяната” свиква кметове и общински съветници

Лидерите на ПП Асен Василев и Кирил Петков
Снимка: БГНЕС

Лидерите на “Продължаваме промяната” днес ще проведат национална среща в Благоевград с кметове и общински съветници от цялата страна. Основен фокус на събитието ще бъдат първите планове на местната власт на ПП за следващите четири години.

Сред официалните гости ще бъдат съпредседателите на партията Асен Василев и Кирил Петков, които ще изнесат лекция за корупцията като икономика, за антикорупционните практики в общините, за борбата със съществуващите корупционни мрежи и практики.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България днес - 11 юли 2024 г.

В „България днес“ на 11 юли разказваме за изложбата „Контакт“ на известната фотографка Елина Кешишева в столичната галерия ONE, посветена на жените, оцелели след домашно насилие. Отправяме се към Хамбург, където тази събота на 13 юли за втора година..

публикувано на 11.07.24 в 19:00

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 8

В осмия брой на предаването с водещ Красимир Мартинов разказваме за б ългарските стъпки в далечна Бразилия, описани в книгата на Даниел Методиев. От Венета Николова научаваме какво  предлага българската закусвалня на Шошана в Сао Пауло, а с..

публикувано на 11.07.24 в 12:00

Сървайвър по български или как оцеляват хората от с. Радево

Село Радево се намира в Североизточна България, в община Аксаково, недалеч от морската ни столица Варна. Разстоянието е около 30-40 мин. път с кола. В Радево постоянно има не повече от 60 жители, като повечето са на възраст над 60-70 години, а за..

публикувано на 11.07.24 в 10:25