Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Диско дивата Саманта Фокс ще пее в София

Снимка: Facebook /UPI Events

Саманта Фокс гостува в България за шоуто си „Диско диви“ в столичен клуб. Британската диско звезда ще изпее най-големите си хитове и някои от новите си песни, включени в предстоящия ѝ албум. Преди нея, на сцената ще излезе популярната българска поп изпълнителка Ирина Флорин с групата си.

„Първият път, когато посетих България, беше през 1986 г. Беше някъде по морето. Никога не съм подозирала, че страна ви има толкова красиви плажове", сподели Фокс пред бТВ. По думите ѝ оттогава тя е посещавала страната ни още 6-7 пъти.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Ново сърце (акустична версия)"

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax,  певецът даде старт на своето национално турне ( "Ново турне 2024"). Турнето на  Любо..

публикувано на 16.07.24 в 10:15

"Приятели"

Преди повече от 40 години една песен се превърна в символ на приятелството. Но и днес тя звучи свежо и носи топлината на споделените положителни емоции - смях, радост, щастие... "Приятели" е един от първите хитове на вокалната формация Тоника СВ –..

публикувано на 15.07.24 в 10:15

"Песен моя, обич моя"

Композиторът Йосиф Цанков, творил от началото на 30-те години на ХХ век до 1971 г., неслучайно е наричан Патриарх на българската музика. Оставил е над 500 творби – оперети, танга, шлагери, музика към филми, с които десетилетия наред неминуемо е..

публикувано на 12.07.24 в 10:15