Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С "Дишам" Дара Екимова започва работа по нов албум

Снимка: YouTube /Dara Ekimova

Младата Дара Екимова представя "Дишам"– това е заглавието на първия сингъл към предстоящия албум на певицата. Тя създава "Дишам"с румънския продуцент Cristian Pistol (Mr. Gun).

Песента носи специално послание и не случайно излезе в седмицата на Световния ден на менталното здраве. Певицата посвещава "Дишам"на всички, които се борят с порива за саморазрушение. Според нея думите и музиката могат да бъдат мощно средство за изразяване и подкрепа в трудни моменти.

В социалните мрежи Дара Екимова написа: "Всички сте ценни, обичани и скъпи. Вие, телата ви, умовете ви. Всички водим битки. Не забравяйте страстта си. Когато ми е най-тъмно и безнадеждно, се връщам към това, което ме пали."




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25