Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Карнавално бягане на Дядо Коледа, елена Рудолф и джуджетата във Варна

Снимка: Радио Варна

Традиционното коледно карнавално бягане във Варна е отложено за днес заради неблагоприятното време. Единственото условие за участие в него е всеки да бъде облечен в забавен коледен костюм на Дядо Коледа, на елена Рудолф, на джуджетата или поне да носи червена шапка или рогца.

На атрактивното спортно събитие са предвидени награди за победителите. Ще има също така томбола за всички участници и брънч парти.

Желаещите да се включат в забавното бягане могат да се регистрират от 9,30 ч. до Слънчевия часовник и час по-късно да се впуснат в състезанието.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Двама души в България починаха от западнонилска треска

Двама заразени със западнонилска треска у нас са починали. Информацията е потвърдена за БНР от Министерството на здравеопазването. Заразените със западнонилска треска в България са трима. Двама са от София и един от Хасково, който се е заразил в..

публикувано на 29.08.24 в 13:15

Часът на Радио България по програма "Христо Ботев" - Брой 15

В брой 15 на предаването слушайте: Преди началото на учебната година в Цариброд – разговор с директора на гимназията „Св.св. Кирил и Методий“ Братислав Стаменов; Какво четат учениците от Цариброд – интервю с библиотекаря в средното..

публикувано на 29.08.24 в 12:00
Димово

Въпреки обещанията на политиците, българският Северозапад е все така беден

Северозападна България се свързва в представите на повечето хора с дивата природа, невероятно красивите гледки и богатото историческо наследство, което прави региона златна мина за културен и еко туризъм. Но това райско кътче на страната ни има и..

публикувано на 29.08.24 в 10:20