Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

С "Единствена" Наско от Б.Т.Р се включва в проекта "Пеещи артисти"

Снимка: YouTube

Един от най-добрите български рок гласове - Атанас Пенев, повече известен като Наско от Б.Т.Р. - влиза през широко отворената врата в проекта "Пеещи артисти" с две песни. Заглавието на първата е "Единствена", а втората ще бъде представена през месец май.

Стиховете на "Единствена" са на Костадин Филипов, когото познаваме като журналист и водещ на новините по БНТ, но и като автор на други текстове за песни на проекта "Пеещи артисти". Музиката и аранжиментът са дело на именития композитор, аранжор и инструменталист Красимир Гюлмезов.

Гасне ден в самотна тишина,

тръгваш си във полумрака.

Бавно греховете си събра, 

болката на прага чака.

Сам, търся те в нощта.

Сам, във безкрайността. 

А любовта, а любовта във спомените ми изгря

А любовта, а любовта Единствена е, как не разбра!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25