Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Нови хоризонти пред младежките организации в Източна Европа

Снимка: Асоциация за развитие на българския спорт

Второто издание на проекта "Академия за младежки работници 2.0" разшири обхвата на инициативата, като насочи вниманието към развитието на младежките организации в Полша, България, Гърция и Македония. Академията е съфинансирана по програма Еразъм+ на Европейския съюз, като обучението е разпределено в осем тематични модула. 


Сред тях са ангажиране на гражданите, ефективна комуникация, новаторски маркетинг, използване на социални медии, информационни и комуникационни технологии, стратегии за набиране на средства и др..

Като подчертава своята ангажираност към непрекъснатото развитие на младежките инициативи в региона, Академията за младежки работници 2.0 създава мрежа от занимателни и образователни събития, насочени към младите хора


На заключителната си конференция през декември 2023 в Полша, проектът успешно представи резултатите от своята работа и продължава да вдъхновява младежките лидери за активно участие в обществото. Разработените в  рамките на няколко години инструменти за устойчивост на младежките организации са налични за свободно ползване на сайта на инициативата.

Снимките са предоставени от "Асоциация за развитие на българския спорт" 


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Димитър Главчев

България е представена във Вашингтон от служебния премиер Д. Главчев

В срещата на върха на НАТО от 09 до 11 юли във Вашингтон ще участва служебният премиер и външен министър Димитър Главчев. В делегацията, водена от премиера, ще участват служебният министърът на отбраната Атанас Запрянов, началникът на отбраната адмирал..

публикувано на 09.07.24 в 06:50

Остава в сила жълтият код за опасни горещини над цялата страна

Във вторник  ще е слънчево и горещо със слаб до умерен северен вятър. Минималните температури ще са между 17° и 22°, в София 17°. Максималните ще са от 34° до 39°, в столицата 33°.  По Черноморието  ще е слънчево с умерен север-североизточен бриз...

публикувано на 08.07.24 в 19:30

България днес - 8 юли 2024 г.

В „България днес“ на 8 юли говорим за еволюцията и кризите в IT сектора и как това се отразява на възможностите за работа в сферата на високите технологии. Разговаряме за академичното изучаване на български език в Албания с доц. Раки Бело, преподавател в..

публикувано на 08.07.24 в 19:00