Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Разочароваща загуба на Григор Димитров в Мелбърн

Григор Димитров
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Тенисистът Григор Димитров отпадна в третия кръг на Откритото първенство на Австралия. Той загуби в четирисетов мач (7:6, 4:6, 2:6, 6:7) от непоставения португалец Нуно Боржеш, който заема 69-о място в световната ранглиста. Тринайсетият в основната схема на турнира българин демонстрира класата си единствено в първия сет по време на мача, продължил над три часа.

Със загубата на Григор Димитров приключи българското присъствие на първия за годината турнир от Големия шлем, след като във втория кръг Виктория Томова не успя да надделее над украинката Елина Свитолина.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Атанас Зафиров

Атанас Зафиров сменя Корнелия Нинова на лидерския пост в БСП

За временен председател на БСП на мястото на подалата оставка след лошото представяне на левицата-столетница Корнелия Нинова на изборите е избран Атанас Зафиров. До 10 ноември трябва да бъде извършен прекият избор на постоянен лидер на социалистите,..

публикувано на 15.06.24 в 14:42

Националният археологически музей участва в Европейските дни на археологията

По-различен поглед към науката Археология – като основа за комуникация, публично споделяне на европейското наследство, и по-лесен достъп до него – дава инициативата Европейски дни на археологията 2024, която се провежда в редица държави на континента...

публикувано на 15.06.24 в 10:25
Архив

"Поход за семейството" ще се проведе в София, Пловдив и Варна

Национален "Поход за семейството" ще се проведе днес в три града на страната - София, Пловдив и Варна. В столицата проявата започва от 16 часа - от Народния театър "Иван Вазов", откъдето ще потегли към Съдебната палата, по булевард "Витоша" и ще стигне..

публикувано на 15.06.24 в 10:05