Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Емин Ал-Джунейд започва творческата година с "Няма значение"

Снимка: YouTube

"Няма значение" е третата самостоятелна песен на младия изпълнител Емин Ал-Джунейд с артистичен псевдоним "ЕМИН/EMIN", и втора с видеоклип в неговия личен YouTube канал. Певецът споделя, че "Няма значение" е най-дълго работената песен досега. Идеята се заражда още през март 2023 г., но претърпява доста промени. Сменяни са трима изпълнители, докато се вземе крайното решение допълващата половинка в песента да бъде Славина Калканджиева от хитовото RnB трио TRINITY. Димитър Лефтеров е автор на музиката, текста и аранжимента.

Видеото е дело на Стоил Вътев и Явор Георгиев. Снимките са направени в София, с идеята за ефектни кадри и уникални визуални ефекти.

"Няма значение" устремено влиза в подготовката за първия албум на Емин.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25
Керана и космонавтите

"Толкоз мога"

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър,..

публикувано на 17.07.24 в 10:15