Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Люси Дяковска стана "кралица на джунглата" в Германия

Дарява наградата за благотворителност

| обновено на 06.02.24 в 11:35
Снимка: facebook.com/lucydiakovskaofficial

Певицата Люси Дяковска, станала известна в Германия с групата No Angels, победи в популярното телевизионно риалити "Лагер в джунглата" (нем. "Dschungelcamp"). Телевизионното състезание подлага на изпитание участниците за оцеляване в австралийската джунгла.

Началото на формата е поставено през 2004 година, като 12 знаменитости живеят две седмици в т. нар. "лагер" в джунглата в Австралия под постоянно наблюдение на зрителите, които накрая определят и победителя, информира кореспондентът на БНР в Плевен Латинка Светозарова.


Със своята енергия, сърдечен и мил подход, родената в България участничка спечели публиката на финала на "Dschungelcamp". Бившата изпълнителка от "No Angels" ще дари наградата за благотворителни инициативи в Германия и България, написаха във фейсбук страницата си от германското посолство у нас.

Самата Люси, с пост в социалните мрежи, написа на немски: "Благодаря ви 1000000000 пъти… Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1. Сега сте вие". 

Снимки: facebook.com/lucydiakovskaofficial


По публикацията работи: Красимир Мартинов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Топло време с превалявания над Западна България в четвъртък

През следващото денонощие над западната половина от страната ще има краткотрайни валежи с гръмотевични бури и условия за градушки. Най-интензивни ще бъдат явленията в северозападните райони. В източната половина ще бъде предимно слънчево...

публикувано на 26.06.24 в 19:40
Георги Гвоздейков

До 2 години и 4 месеца България ще има 35 нови железопътни мотриси

Избран е изпълнител за доставката на 35 електрически мотрисни влака, съобщи транспортният министър. Пред Green Transition Forum 4.0 Георги Гвоздейков каза, че влаковете ще бъдат купени с пари по Плана за възстановяване и устойчивост...

публикувано на 26.06.24 в 19:15

Нов български университет представя специалностите си с възможност за обучение на френски език

Едно от висшите училища у нас, което предлага специалности с възможност за обучение на френски език, е Нов български университет (НБУ). Сред тях са "Политически науки" и "Приложни чужди езици за администрация и управление (на английски и втори чужд..

публикувано на 26.06.24 в 11:00