Права за ползванеrc="//platform-api.sharethis.com/js/sharethis.js#property=598acd0de2587a0012539f76&product=inline-share-buttons">
Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Дай ми любов" събира Християна Дънкова и Кристиян Янкулов в дует

Снимка: YouTube

Двама млади, но вече добре познати изпълнители – Християна Дънкова и Кристиян Янкулов – представят първата си съвместна песен "Дай ми любов".

Посветена на любовта, която днес все по-рядко срещаме в чистата ѝ форма, "Дай ми любов" е красива поп балада с нежни вокални линии. По музиката и текста на песента работи Кристиян Янкулов, а аранжиментът е дело на Панчо Карамански и Ангел Проданов.

Проектът между Християна и Кристиян е резултат от дългогодишното им приятелство и обща страст към музиката. Въпреки соловите си изяви, те често се събират с желанието да творят заедно. През годините двамата концертират съвместно на клубната сцена у нас, но и като солисти на Симфонични оркестри. А през декември миналата година Християна и Кристиян имаха удоволствието да се качат на една сцена и в далечен Казахстан.

"Дай ми любов" е първият от многобройните проекти, които Християна Дънкова и Кристиян Янкулов планират да представят заедно.

Редактор: Диляна Трачева


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Ехо"

Ангел Проданов - Ачо е почти 30-годишен, и макар че от малък свири на пиано и учи солфеж, професионално се занимава с музика от около седем години. Следват участия в няколко телевизионни предавания, като през 2020 г. в "Гласът на България" има..

публикувано на 26.08.24 в 10:15

"Като птиците"

Лятото е сезонът, в който се провеждат най-много и разнообразни фестивали. Един от тях започва днес, 23 август, в Севлиево. Там от 2017 г. крепостта "Хоталич" се превръща в сцена, на която се изявяват родни рок групи. Тази година откриването ще бъде..

публикувано на 23.08.24 в 10:15

"Моменти"

С песента "Моменти" се пренасяме на морския бряг с Никола и Линда, които пеят за своите истински моменти. Никола Димитров е автор на текста и речитатива, базирани на атмосферата през летните месеци на българското черноморско крайбрежие...

публикувано на 22.08.24 в 10:15