Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията пази обществения ред с дронове на дербито “Левски” – ЦСКА София

Снимка: БТА

Столичната дирекция на вътрешните работи ще използва видеонаблюдение и дронове, за да предотврати ескалация на напрежението от страна на фенове на днешния мач между вечните съперници “Левски” и ЦСКА София на столичния стадион “Васил Левски”. Засечените нарушители ще бъдат задържани след края на спортното събитие, съобщи Иван Георгиев, началник сектор “Масови мероприятия” към СДВР.

От полицията предупредиха, че е възможно да има затруднено движение в централната част на града заради “неорганизирано придвижване на фенове”. Там обаче ще има засилено полицейско присъствие.

Готови сме за провокации”, каза още Иван Георгиев, уточнявайки, че засега няма информация за подготвяни безредици. В Столичната община не са заявени шествия на агитки от двата отбора.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Никола Господарски

Пловдив получи знамето на Европейското първенство по гребане`2025

В последния ден от Европейското първенство по гребане, което тази година бе в Сегед (Унгария), градът-домакин предаде "щафетата" на Пловдив, който ще организира най-голямото гребно състезание в Европа през следващата 2025 година. На тържествената..

публикувано на 29.04.24 в 19:10
Боряна Калейн

Общо два бронзови медала за Боряна Калейн на Световната купа в Ташкент

Боряна Калейн завърши трета на финала с обръч на Световната купа по художествена гимнастика в Ташкент. Така с два бронзови медала – единия спечелен вчера в многобоя, тя завърши участието си на турнира. Бронзова Боряна Калейн на Световната купа в..

публикувано на 28.04.24 в 15:11
Светлана Каменова

Европейска титла за Светлана Каменова в бокса

Светлана Каменова спечели първата си европейска титла на шампионата по бокс в Белград. В категория до 57 кг състезателката, която след по-малко от три месеца ще участва на олимпиадата в Париж, победи рускинята Дария Абрамова. Още една българка –..

публикувано на 28.04.24 в 09:36