Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

ЦСКА надви "Левски" във вечното дерби

Снимка: БГНЕС/Надежда Пеева

Отборът на ЦСКА-София победи "Левски" с 2:0 в дербито от 28-ия кръг на Първа лига. Червените не дадоха шансове на съперника си пред над 30 000 зрители на Националния стадион "Васил Левски". 
Срещата беше белязана от ексцесии по трибуните, изстрелване на ракети от секторите, както и опит на феновете да нахлуят на пистата. С победата отборът на ЦСКА се нарежда втори в класирането с 60 т., а "Левски" остава 4-ти с 51 т.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Никола Господарски

Пловдив получи знамето на Европейското първенство по гребане`2025

В последния ден от Европейското първенство по гребане, което тази година бе в Сегед (Унгария), градът-домакин предаде "щафетата" на Пловдив, който ще организира най-голямото гребно състезание в Европа през следващата 2025 година. На тържествената..

публикувано на 29.04.24 в 19:10
Боряна Калейн

Общо два бронзови медала за Боряна Калейн на Световната купа в Ташкент

Боряна Калейн завърши трета на финала с обръч на Световната купа по художествена гимнастика в Ташкент. Така с два бронзови медала – единия спечелен вчера в многобоя, тя завърши участието си на турнира. Бронзова Боряна Калейн на Световната купа в..

публикувано на 28.04.24 в 15:11
Светлана Каменова

Европейска титла за Светлана Каменова в бокса

Светлана Каменова спечели първата си европейска титла на шампионата по бокс в Белград. В категория до 57 кг състезателката, която след по-малко от три месеца ще участва на олимпиадата в Париж, победи рускинята Дария Абрамова. Още една българка –..

публикувано на 28.04.24 в 09:36