Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Няма да се променя за теб"

Снимка: facebook.com/LidiaGanevaOfficial

Доказала таланта си още като дете, когато едва в трети клас представи България на Детската Евровизия в Малта, по-късно и с успешното си участие в "Гласът на България", вече 18-годишната Лидия Ганева се развива като обещаваща млада певица. И въпреки че последните години живее във Финландия, тя продължава да работи с български музиканти по самостоятелните си песни. Така е и във втория ѝ сингъл на български език "Няма да се променя за теб" – в него за първи път музикален продуцент е китаристът, аранжор и бендлидер Ангел Дюлгеров, който е автор на аранжимента. Музиката и текста е написала самата Лидия, която споделя, че песента се е родила много бързо и спонтанно. За идеята на песента казва:

"Посланието, което искам да предам чрез тази песен е вдъхновено от жените, които се борят с вятърни мелници в любовта. В крайна сметка единствено тя или нейната липса може да ни накара да потеглим в съвсем различна посока."

Редактор: Диляна Трачева




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25