Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

EUBC представи филм за олимпийската ни шампионка по бокс Стойка Кръстева

Стойка Кръстева
Снимка: БТА

Европейската федерация по бокс /European Boxing Confederation, EUBC/ представи филм, посветен на олимпийската ни шампионка от Токио при жените Стойка Кръстева. Лентата, дълга 48 минути, е шести епизод от серията "The Protagonists". В нея Кръстева споделя за трънливия път към върха.

"Побеждавайки човека, поставен под №1 в световната ранглиста /Бусе Наз Чакъроглу (Турция)/, изпитах огромно удовлетворение. Защото през цялата ми кариера, която е 23 години, ме е водила максимата, че трудът винаги се възнаграждава - въпреки трудностите, отказванията, перипетиите, накрая моят труд се възнагради. Казвам моя, но той не е само мой. Това е трудът на страшно много хора, които стоят в сянка зад състезателя, за да може той да се представи по най-добрия начин", споделя в лентата за победата си в Токио Кръстева.
Филмът е качен в профила на Европейската федерация по бокс в YouTube.






Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Патриарх Даниил

Патриарх Даниил призова вярващите да се молят за Украинската православна църква

Българският патриарх Даниил призова вярващите да се молят за укрепването на застрашената от закриване Украинска православна църква. Той оглави отслужената днес света литургия в храм “Св. Иван Рилски” в Перник. “ Нека усърдно се молим Господ да ги..

публикувано на 25.08.24 в 15:52

Две новородени рисчета привличат вниманието в столичния зоопарк

В столичната Зоологическа градина се радват на две малки рисчета, родени на 11 юни т.г., съобщиха от зоопарка. Майка им Куанта идва от Мюнхенския зоопарк, а баща им Моргул – от виенския Шьонбрун. Евроазиатските рисове са включени в Европейската..

публикувано на 25.08.24 в 14:14

В Бургас почетоха паметта на загиналите в катастрофа с мигранти полицаи

Полицаи и граждани участваха в Бургас в благотворително пешеходно шествие в памет на двама служители на МВР – Атанас Градев и Йордан Илиев, загинали на пътя. Днес се навършват 2 години откакто автобус с мигранти блъсна на кръгово кръстовище в морския..

публикувано на 25.08.24 в 13:41