Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Аз и ти" - Дует Мания

Снимка: YouTube

Дует Мания е тук с нова песен, този път в сътрудничество с Диян Савов - DJ Dian Solo.

Даниела Петкова и Юлия Димитрова са две сестри, израснали в семейство на музиканти. От малки се насочват по пътя на музиката, като Даниела свири и на саксофон. От 1999 г. ги познаваме като дует Мания. Малко след това стават лицензирани инструктори по аеробика и степ-аеробика, на което пък дължим атрактивната им визия и танцовите елементи в техните сценични изяви. Със спорадични прекъсвания на дейността си, дует Мания има три издадени албума и редица хитове, десетки участия у нас и в чужбина, част от тях посветени на благотворителни каузи.


Сега Даниела и Юлия ни предлагат най-новата си песен "Аз и ти", вдъхновена от истинската, чиста и безусловна любов. За посланието, което отправят с нея двете сестри, казват:

"Аз и ти" носи послание за онова приятелство, което преминава през силни бури, но винаги успява да устои и да просъществува. Онова приятелство, което успява да продължи дори когато единият е достигнал дъното, защото точно тогава другият се гмурва, подава му ръка и му помага да изплува на повърхността, за да поеме глътка въздух. Глътка въздух, която дава нова искрица надежда и осмисля цял един живот."

Даниела и Юлия пишат музиката, текстът е на Даниела, а за аранжимента са се обърнали към човека, който отдавна е доказал усета си за хитово звучене - Диян Савов - DJ Dian Solo от Deep Zone Project.


Снимка: facebook.com/p/Дует Мания


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Остани"

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и..

публикувано на 22.07.24 в 10:15

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25