Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тежка катастрофа с кола на НСО в Аксаково

Снимка: БГНЕС

Автомобил на Националната служба за охрана (НСО) катастрофира на 17 май в 17:30 ч. на влизане в град Аксаково. С колата на НСО е пътувал съпредседателят на "Продължаваме Промяната" Кирил Петков, съобщи БТА. 

При удара има един загинал. Той е управлявал автомобила, не е спазил знака "Стоп“ и е отнел предимството на служебната кола по главния път. Мъжът е бил на 63 години. Съпругата на загиналия, жена на 58 години е в реанимация. Останалите потърпевши в инцидента са леко пострадали и освободени за домашно лечение. 

Военно-окръжната прокуратура в Сливен е образувала досъдебно производство по случая с катастрофата. В момента се извършват процесуално-следствени действия, оглед на местопроизшествие и разпити на свидетели. Тепърва предстои назначаване на експертизи, за да установят с каква скорост са се движели колите при сблъсъка.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимката е илюстративна

Основен ремонт на "Дунав мост 1" на границата с Румъния започва през юли

Планираният двугодишен основен ремонт на "Дунав мост 1" се очаква през юли, съобщиха от Министерството на туризма. Първоначалните намерения са били той да започне през есента, след летния туристически сезон, но заради критичното състояние на..

публикувано на 18.06.24 в 10:40

Повечето млади хора вече виждат развитието си НЕ в чужбина, а в България

Отчетливо мнозинство от младите у нас – 89%, виждат развитието си през следващите пет години не в чужбина, а в България, сочи ново изследване на агенция за анализ на потребителното мнение JTN и платформата Bulgaria Wants You . Задълбочава се и..

публикувано на 18.06.24 в 10:15

И български полицаи ще следят за сигурността на Олимпиадата в Париж

Български полицаи ще заминат за Франция, за да подпомогнат френските си колеги в работата по гарантиране на сигурността на летните Олимпийски и Параолимпийски игри през юли и август 2024 г. В контекста на подготовката на мащабното събитие..

публикувано на 18.06.24 в 08:05