Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Дами ще демонстрират шофьорските си умения в автошоу на високи токчета

Снимка: Община Кюстендил

Автошоу “Скорост и високи токчета” ще се състои днес в Кюстендил. Всяка дама със спортен хъс, автомобил и шофьорска книжка ще може да демонстрира шофьорските си умения на площад “Велбъжд”.

Входът за публиката е свободен, а забавата и емоцията са гарантирани. Очакваме едно атрактивно събитие да повдигне настроението и приканваме жителите на Кюстендил и околността да се разходят, за да подкрепят смелите дами”, призовават организаторите от Община Кюстендил и Спортен клуб по автомобилизъм ”Диамо”.

Преди събитието, което ще започне в 11,00 ч., състезателките и автомобилите ще преминат административен и технически преглед.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Близо 1000 декара горски терен край Петрич е обект на частни интереси

Жителите на петричкото село Кавракирово излязоха на протест заради внесено предложение до общинския съвет на община Петрич, което засяга близо 1000 декара горски терен. Според протестиращите става дума за изграждане на фотоволтаичен парк, който ще..

публикувано на 22.07.24 в 10:37

И рибите в Черно море страдат от екстремните жеги

Непоносимите горещини, които връхлетяха Балканите през последните седмици, причинявайки изпепеляващи пожари и в България, застрашават живите организми в Черно море. Еколози алармират, че рекордните температури са пагубни не само за хората и..

публикувано на 22.07.24 в 09:50

В София се открива годишната конференция на АБУЧ

Близо 60 представители на български училища зад граница, университетски преподаватели и експерти в областта на образованието ще вземат участие в годишната конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина ( АБУЧ ) , която се открива в..

публикувано на 22.07.24 в 07:45