Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Столичната община подарява безплатни театрални и циркови представления на децата през целия юни

Детски празник "Мечтаем Заедно" в София
Снимка: БГНЕС

Под мотото “За децата на София” градът ще се превърне в сцена на радост, спорт, култура и добротворство през целия юни, съобщиха от Столичната община.

В продължение на месец децата ще могат да посещават безплатни театрални представления, да чуят откъси от любими книги с гласа на известни актьори и да усетят магията на цирковото изкуство. Ще бъдат организирани също доброволчески акции, които събират млади и големи и им показват колко по-приятно е заедно да вървят напред.

В Международния ден на детето столичният кмет Васил Терзиев пожела на празнуващите да останат деца възможно най-дълго в отношението си към света. В Княжеската градина той постави началото на детския празник “Мечтаем Заедно”, организиран от Столичната община с подкрепата на клуб “Бегач”.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Температурите леко се понижават

През нощта , главно в Североизточна България, ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще има краткотрайни валежи с гръмотевици. В останалите райони на страната ще е предимно ясно. Ще духа слаб вятър от север-североизток...

публикувано на 22.07.24 в 19:05

България днес - 22 юли 2024 г.

В „България днес“ на 22 юли слушайте репортаж от първия ден на годишната среща на Асоциацията на българските училища зад граница.  Украинският фотограф Олександър Барон говори за изкуството, бесарабските българи и войната, а д-р Филип Петрунов – за..

публикувано на 22.07.24 в 19:00

Пожарът във Воден е овладян, усилията се насочват към границата с Гърция

Пожарът на територията на селата Воден, Крайново и Странджа, община Болярово, е овладян и локализиран. На място екипи на МВР ще следят за недопускане на възпламеняване, съобщи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов. Междувременно тече процесът и по..

публикувано на 22.07.24 в 16:34