Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Душата ми" – ново откровение от Белослава

Снимка: Beloslava (Official Channel)

Белослава посреща лятото с няколко събития – нова песен, Е.Р., лятно турне и нова плоча. В песента със заглавие "Душата ми", певицата разказва за пътуването в любовта.

"Текстът в "Душата ми" е за пътя с моя съпруг Евгени и е посветена на него. Всяка една прилика с лица и събития е напълно истинска и вдъхновена от нашия живот", споделя Белослава.

Деликатното звучене също е типично за творчеството на певицата, за което се е погрижил авторът на музиката и аранжимента Живко Петров.

"Душата ми" е включена в едноименното Е.Р., в което фигурират още пет различни версии на песента, направени от Антони Рикев, Денис Попстоев, ВОЛЕН, Mr.Moon и Владислав Мичев. Очаква се през лятото да излезе и на грамофонна плоча.


На 22-ри май започна и лятното турне на Белослава, озаглавено "Welcome To 74-th Street" с концерт в Sofia Live Club, което продължава в градовете Стара Загора, Бургас, Пловдив, Варна и Кърджали. Турнето ще завърши на 4 септември на фестивала на изкуствата "Аполония" в Созопол.

Междувременно, през юни, за първи път на грамофонна плоча излиза вторият албум на Белослава "Слушай Ме", издаден през 2005 година. Албумът е с ново, ремастерирано аудио, неиздавана досега обложка и зелен прозрачен винил. Плочата включва хитовете "Слушай Ме", "Бягай от мен", "Нямаме време" с участието на Бобо и "Ти и Аз".Тази нова реализация на албума е част от проекта за преиздаване на всички студийни записи на Белослава на грамофонни плочи.

Снимки: Beloslava (Official Channel)


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25
Керана и космонавтите

"Толкоз мога"

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър,..

публикувано на 17.07.24 в 10:15