Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Направен за мен" – заявка за летен хит на Елия Тодорова

Снимка: личен архив

"Направен за мен" е третият авторски сингъл на младата и талантлива певица Елия Тодорова, а самата тя го определя като най-динамичния в репертоара си. Успешните два проекта – "Облак" и "Малини"  ѝ донесоха популярност като солова изпълнителка (първоначално беше част от популярната момичешка група 4 Magic) и куп участия в клубове и фестивални джаз и поп сцени.

Наскоро Елия Тодорова демонстрира таланта си и в главната роля на мюзикъла "Бурлеск", която в оригинала се изпълнява от Кристина Агилера.


"Изключителна чест за мен беше да съм част от мюзикъл, организиран от Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров", чиято възпитаничка съм ‒ споделя Елия. ‒  "Бурлеск" се поставя за пръв път в България, като песните са специално преведени на български език и изпълнявани с бенд на живо. От началото на годината до 1 юни, когато беше премиерата, репетирахме всеки ден и резултатът наистина беше фантастичен, ако съдя по реакцията на публиката и коментарите в социалните мрежи."


С идването на лятото певицата подари на феновете си новата песен – "Направен за мен", като вече е готово и видеото,  в което се изявяват и музикантите от нейната група – Николай Костадинов, Кристиан Желев и Жеко Жеков."Те влизат в ролята на моряци, изкушени от морска нимфа" ‒ пояснява Елия, която се превъплъщава в нимфа в клипа на "Направен за мен".

Снимки: личен архив на Елия Тодорова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Младежка филхармония "София" и оркестърът на консерваторията във Винтертур ще свирят заедно в зала "България"

Младежка филхармония "София“ при Национално музикално училище "Любомир Пипков“ и оркестърът на консерваторията във Винтертур, Швейцария, излизат тази вечер от 19.00 ч. на сцената на зала „България“. Така в съвместния концерт в рамките на  10-тото издание..

публикувано на 20.07.24 в 07:10

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25
Керана и космонавтите

"Толкоз мога"

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър,..

публикувано на 17.07.24 в 10:15