Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Толкоз мога"

Керана и космонавтите
Снимка: FB/keranakosmonavtite

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър, кино и музика. Концертите тази година са само три, но за сметка на това обхващат различни жанрове с любими изпълнители от различни поколения. 

Откриването е на 18 юли с концерт на безспорната звезда на българската поп музика от последните няколко десетилетия Васил Найденов. На 11 август певицата Марина Господинова ще ни потопи в "Златните години на джаза". А на 28 юли забавлението е гарантирано с Керана и космонавтите – група, която с характерното си звучене и предимно иронични послания покорява не само младите хора. 


Текстовете са на фронтдамата Керана – Юлия Йорданова, която същата вечер ще празнува на сцената своя рожден ден, така че концертът ще бъде специален. Заредете се и вие с добро настроение с песента им "Толкоз мога".

Снимки: Facebook / keranakosmonavtite



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Лили Иванова

"Детелини"

Лили Иванова е безспорната прима на българската музика. Освен талант, дисциплина и отдаденост, зад десетилетията на върха стои и нейният избор на най-добрите музиканти, с които певицата е работила през годините.  Една от емблематичните ѝ песни –..

публикувано на 09.07.24 в 10:15

"Обич и песен" – нова порция летни концерти с част от вечните български песни

Проектът "Обич и песен" среща на сцената поколения обичани български изпълнители,   създали хитове в различни музикални стилове през годините. Мелъди рокът е представен от групата " Диана Експрес", които честват 50 години на сцена,..

публикувано на 08.07.24 в 10:15

Средновековни църкви отварят врати за музикалния фестивал Arbanassi Summer Music

За четиринайсета година камерна музика ще звучи в средновековните църкви-музеи “Св. Архангели Михаил и Гавраил” и “Св. Георги” в архитектурния резерват Арбанаси. От днес до 12 юли сред прекрасната акустика на храмовете музиканти от Белгия,..

публикувано на 07.07.24 в 06:00