Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Толкоз мога"

Керана и космонавтите
Снимка: FB/keranakosmonavtite

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър, кино и музика. Концертите тази година са само три, но за сметка на това обхващат различни жанрове с любими изпълнители от различни поколения. 

Откриването е на 18 юли с концерт на безспорната звезда на българската поп музика от последните няколко десетилетия Васил Найденов. На 11 август певицата Марина Господинова ще ни потопи в "Златните години на джаза". А на 28 юли забавлението е гарантирано с Керана и космонавтите – група, която с характерното си звучене и предимно иронични послания покорява не само младите хора. 


Текстовете са на фронтдамата Керана – Юлия Йорданова, която същата вечер ще празнува на сцената своя рожден ден, така че концертът ще бъде специален. Заредете се и вие с добро настроение с песента им "Толкоз мога".

Снимки: Facebook / keranakosmonavtite



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Когато те срещнах" – китаристът Мирослав Иванов със солова песен

Мирослав Иванов е китарист, аранжор и автор на музика, който присъства в повечето от най-интересните съвременни български музикални групи и проекти. Негови авторски проекти са групите Сафо, Saint Electrics, МетаФормоза  и Пеперуда. Възлов член е на..

публикувано на 15.06.24 в 10:05

"Освободен" – лятно настроение с Innerglow

Триото Innerglow се нареди сред финалистите в тазгодишното 55-то издание на конкурса "Пролет" на БНР с песента си "Освободен". Идеята за нея възниква по-рано и давайки си сметка, че звучи свежо и танцувално, Тодор Ковачев, Петър Желев и Матей..

публикувано на 14.06.24 в 10:15

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15