Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Остани"

Снимка: YouTube /Atazar

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и Кръстьо Ливров - Kris V, които са добре познати на музикалната сцена с множество реализирани успешни проекти. "Остани" е песен, която разказва за сложните взаимоотношения и преживявания, когато се борим да запазим любовта и връзката си. Песента акцентира върху баланса между нежността на любовта и болката от раздялата. Текстът пресъздава усещането за лятна романтика, нежност и топлина. Мелодията подкрепя тези чувства със своята драматичност, емоционалност и лиричност, като всяка нота пренася слушателя във вълнуващо пътуване през душевните му преживявания.  


Редактор: Диляна Трачева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Джаз под звездите" на Камен бряг

Скалите над село Камен бряг, недалеч от Каварна, за десети път стават сцена за Фестивала "Джаз под звездите". Тази година той се провежда на 19 и 20 юли, като първата вечер почитателите на джаза ще се насладят на изпълненията на саксофонистката..

публикувано на 19.07.24 в 15:25
Керана и космонавтите

"Толкоз мога"

За пета поредна година Sofia Summer Fest – летният фестивал на София – ще предложи незабравими изживявания в разгара на лятото. В Южния парк, в най-горещите 30 дни от сезона, жителите и гостите на столицата ще имат възможност да се насладят на театър,..

публикувано на 17.07.24 в 10:15

"Ново сърце (акустична версия)"

В разгара на горещото лято Любо Киров не спира да твори. Скоро след премиерата на албума му "Ново сърце"и появата на негов концерт в платформата HBOMax,  певецът даде старт на своето национално турне ( "Ново турне 2024"). Турнето на  Любо..

публикувано на 16.07.24 в 10:15