Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ако се обадиш"

Снимка: Facebook/ Robi

Двама млади и талантливи автори и изпълнители се събраха в хитов дует. Роби и Дара Екимова пишат заедно музиката и текста на "Ако се обадиш", аранжиментът е дело на Роби и Мартин Николов. За създаването на песента разказва Роби:

"Една вечер изпратих демото на песента на Дара Екимова с предложение да я запишем заедно. Само няколко минути по-късно тя ми върна обратно завършен текст. Истинско удоволствие е да работиш с автор и артист като нея."

"Ако се обадиш" се появи първо в мини албума на Роби "Двамата", чиято премиера беше в края на април и моментално се превърна в любим сингъл на всички, които слушаха EP-то (миниалбум). Песента е нежен музикален размисъл върху темите за препятствията и съмненията в любовта, а видеото към нея, режисирано от Христо Георгиев, красиво и модерно превежда тези чувства в образи.

Редактор: Диляна Трачева





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Народният оркестър на БНР закрива сезона с нова продукция и ярки солисти

Оркестърът за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов закрива сезона тази вечер /20 юни/ с концерт, в която ще звучат само премиерни заглавия. Програмата включва 17 нови пиеси и аранжименти на песни, представени от ярки солисти,..

публикувано на 20.06.24 в 07:25

Любо Киров започва лятото с нов сингъл и албум – "Ново сърце"

Любо Киров е сред звездите в българската музика, които последните години пълнят най-големите зали. Всяка негова нова песен вълнува публиката, която има нов повод за радост – преди дни певецът издаде албума "Ново сърце ". На концерта-промоция беше..

публикувано на 19.06.24 в 10:15

София е домакин на нов фестивал на духовната хорова музика

Преди големия християнски празник Петдесетница, софийският храм "Света София - Премъдрост Божия" е домакин на първото издание на Фестивала на духовната хорова музика "Трисвятую песнь" в дните от 19 до 23 юни.  Организатори са Българският хоров съюз..

публикувано на 19.06.24 в 09:35