Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Везенков вече официално е играч на баскетболния "Олимпиакос" Пирея

Снимка: olympiacosbc.gr

Александър Везенков официално се завърна в отбора на "Олимпиакос". Грандът от Пирея обяви трансфера на българина, който слага подписа си върху 5-годишен договор. От клуба публикуваха емоционален видеоклип, в който Везенков влиза отново в Двореца на мира и приятелството и облича екипа си, като заедно с това преминават и някои от най-паметните му моменти от предишния му 5-годишен престой в отбора. "За това, което преживяхме, но още повече за това, което ще преживеем! Върнах се при семейството си. Горд съм с този отбор, с тези фенове. За всички, които дойдоха тук днес", казва Везенков.

Спортист №1 на България за последните 2 години напусна гранда от Пирея миналото лято, за да търси своето място в най-силното баскетболно първенство в света - НБА, но контузии и малко игрово време в "Сакраменто Кингс“ го накараха да преосмисли бъдещето си и да се върне в Европа.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Григор Димитров отива на трети кръг на US Open

Първата ракета на България, Григор Димитров, се класира за третия кръг на Откритото първенство на САЩ по тенис, след като постигна чиста победа над Ринки Хиджиката с 6-1, 6-1, 7-6 (4). Срещата продължи малко над два часа и 10 минути. В първите два..

публикувано на 29.08.24 в 10:40

В Приморско дадоха старт на четвъртия етап от Международната колоездачна обиколка на страната

Започна четвъртият, най-дългият от петте етапа на 71-вата Международна колоездачна обиколка на България. Стартът бе даден в Приморско, а движението ще се ограничава поетапно в участъците от Приморско до Сливен. Първият етап от София до Троян..

публикувано на 28.08.24 в 11:21
Карлос Насар

Карлос Насар става почетен гражданин на Червен бряг

Олимпийският шампион от Париж и световен рекордьор по вдигане на тежести Карлос Насар днес ще бъде обявен за почетен гражданин на Червен бряг, съобщи кметът на града Атанас Атанасов. Общината ще удостои тежкоатлета и неговия треньор Павел Христов и с..

публикувано на 26.08.24 в 07:00