Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преди летните отпуски е интензивен трафика с леки коли от Румъния, Сърбия и към Турция

Снимка: БГНЕС

Интензивен е трафикът на граничните пунктове с Румъния, Сърбия и Турция, съобщиха от „Гранична полиция". На границата с Румъния трафикът е интензивен при „Кардам" на изход за товарни автомобили. Интензивен е трафикът и за леки коли на вход и изход по всички пунктове. Заради ремонт на Дунав мост при Русе е въведена временна организация на движение в една лента, регулирана със светофари.

На границата със Сърбия трафикът е интензивен при "Калотина" на вход за леки коли. На границата с Турция трафикът е интензивен на "Капитан Андреево" на вход и изход за леки коли.

По границите с Гърция и Северна Македония трафикът е нормален на всички пунктове. Поради масовото пътуване на румънски туристи през „Кулата“ и „Маказа“ „Гранична полиция“ препоръчва използването на алтернативните пунктове през българо-гръцката граница.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

България и Гърция работят за потушване пожара в граничната планина Славянка

Ситуацията с пожара на българо-гръцката граница е доста тежка, обяви служебният вътрешен министър Калин Стоянов. В гасенето са включени два гръцки хеликоптера, два самолета, и два български военни хеликоптера. „Много е голям фронта на пожара, много е..

публикувано на 28.07.24 в 11:21

Неправителствено сдружение с кампания за справянето с нерегламентираните сметища у нас

Сдружение "BG Бъди активен" отправя покана до НПО организации, спортни клубове и образователни институции с цел да насърчи организирането на почистващи събития и образователни беседи във връзка с кампанията "НЕ на незаконните сметища", с фокус..

публикувано на 28.07.24 в 10:25
Мануел Сарацин

Според Берлин Скопие не може да променя европейския транспортен Коридор №8

Северна Македония не оправда надеждите за конституционни промени и вписването на българите за малцинство, което е основно условие за да започне преговори с ЕС, каза пред БНР Мануел Сарацин, първият в историята на Германия специален пратеник за Западните..

публикувано на 28.07.24 в 09:35