Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Людмила Петкова остава служебен финансов министър в кабинета на Кожарова

Людмила Петкова
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на финансите и вицепремиер Людмила Петкова е приела да остане на поста и в следващото служебно правителство, потвърдиха за БНР от нейния екип. Петкова е приела поканата на номинираната за премиер Горица Грънчарова-Кожарева, като по-рано от финансовото министерство отказаха коментар относно разговорите. Възможно е Людмила Петкова да запази и вицепремиерския пост в новия служебен кабинет.

6 дни остават на посочената от президента Румен Радев за следващ служебен министър-председател Горица Грънчарова-Кожарева да избере министри за служебен кабинет. Желание да останат начело на ресорните министерства изразиха досегашните служебни министри на отбраната, транспорта, културата, правосъдието и финансите - Атанас Запрянов, Георги Гвоздейков, Найден Тодоров, Мария Павлова и Людмила Петкова.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Илияна Йотова

С този начин на уреждане на отношения трябваше да сме се разделили в началото на 90-те

Вицепрезидентът Илияна Йотова очаква неспокоен старт на предизборната кампания. Пред журналисти в местността Карандила, където е гост на Националния събор на каракачаните в България, тя изрази надежда през следващата седмица “ да бъде извършена..

публикувано на 31.08.24 в 13:36

Поддръжници на Ахмед Доган тръгнаха на “Поход за демокрация”

Симпатизанти и членове на ДПС, подкрепящи почетния председател Ахмед Доган, се отправиха на “Поход за демокрация” от “сарая” в столичния квартал “Бояна”. Ахмед Доган поделя времето си между имота в София и резиденцията в парк “Росенец”...

публикувано на 31.08.24 в 11:49
Ахмед Доган

Прокуратурата се заема с казуса с имотите на Ахмед Доган

В рамките на месец прокуратурата трябва да извърши проверка по казуса с имотите, свързани с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, в столичния квартал “Бояна” и в парка “Росенец”. Причината за това е твърдението на бившия транспортен министър Данаил..

публикувано на 31.08.24 в 09:04