Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Като птиците"

Снимка: FandangoBG Official

Лятото е сезонът, в който се провеждат най-много и разнообразни фестивали. Един от тях започва днес, 23 август, в Севлиево. Там от 2017 г. крепостта "Хоталич" се превръща в сцена, на която се изявяват родни рок групи. Тази година откриването ще бъде с Керана и космонавтите, "Конкурент", "Фанданго" и Мери бойс бенд. Както вече повелява традицията, вторият фестивален ден започва със севлиевска група – на 24 август това ще е Pretty Angelic, след което идва ред на Team Dream, Caliberty и Милена и "Кикимора".

Оставаме с музиката на една от тези групи – "Фанданго", която преди месеци издаде своя четвърти албум. Слушаме песента, дала име на албума "Като птиците".

Редактор: Диляна Трачева




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Оркестърът за съвременна камерна музика Balkanicus

Музика от България звучи в престижния Bridge Chamber Music Festival в гр. Нортфийлд, щата Минесота

Оркестърът за съвременна камерна музика Balkanicus, ръководен от българския виолончелист Николай Коларов, участва днес, 20 август, в престижния Bridge Chamber Music Festival в гр. Нортфийлд, щата Минесота САЩ. Като специален гост на..

публикувано на 20.08.24 в 13:35

"Love Is Like"

Милена Цанова  е певица, която избягва да определя своите стилови предпочитания – това е така, защото намира гласа си за достатъчно различен, за да може да обединява всичко, което тя прави като изкуство. От малка свири на пиано, после на китара, в..

публикувано на 20.08.24 в 10:15

"Цвят лилав"

Sofia Summer Fest – Underground Edition, част от летния фестивал на София, се открива тази вечер. Това ще се случи с концерт, в който ще чуем две певици, белязали с песните си българската музика на прага на новото хилядолетие – Ирина Флорин и Тони...

публикувано на 19.08.24 в 10:15