Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Не си отивай" – нова песен по стихове на Дамян Дамянов

Снимка: YouTube /Цветелин Наков

Младият Цветелин Наков с огромно вълнение споделя своята първа песен "Не си отивай". Верен на своя прочувствен стил, Рафи Жамакорцян създава драматично звучене с музика и аранжимент по стихове на големия поет Дамян Дамянов. Цветелин Наков е благодарен на всички, съдействали в този проект, защото са сбъднали една негова голяма мечта. Чуйте красивата история за обич, скръб и раздяла.


Редактор: Диляна Трачева


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

“Цвете за Гошо” събира почитателите на Георги Минчев

Приятели и почитатели и тази година ще почетат паметта на известния поп- и рок певец и композитор Георги Минчев, отишъл си от нашия свят преди 23 години. Фестивалът за рок и блус музика “Цвете за Гошо” ще се състои днес и утре в клуб “Маймунарника” в..

публикувано на 07.09.24 в 05:45
Димитър Христов

"Балкански вечери" – българска музикална работилница в Питсбърг

"Балкански вечери" е инициативата, която започва днес в Питсбърг, Пенсилвания, САЩ, и ще продължи до 8 септември. Събитието се открива тази вечер с Музикална работилница "Балкански танци" с ръководител Димитър Христов. Следващите дни – 6 и 7 септември..

публикувано на 05.09.24 в 10:15

"Аскер"

Lyrra е творческият псевдоним на младата певица Любомира Павлова. Преди да започне да се изявява като самостоятелен артист, тя доби известност от участието си в знакови народни формации като "Мистерията на българските гласове", "Чинари", триото..

публикувано на 03.09.24 в 10:15