Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Високо напрежение пред “Боянския сарай” на Ахмед Доган

Снимка: БТА

Напрежение между полицаи и граждани възникна пред имот в столичния квартал “Бояна”, обитаван от почетния председател на ДПС Ахмед Доган, съобщи БТА.
До ситуацията се стигна след като Данаил Папазов – бивш транспортен министър и доскорошен сътрудник на Ахмед Доган, заяви, че е собственик на “сараите” в парк “Росенец” и в кв. “Бояна” и настоя почетният председател на ДПС да ги напусне. Междувременно пред къщата в кв. “Бояна” още снощи се събраха симпатизанти на Ахмед Доган, притеснени да не бъдат изнесени негови вещи и документи.



Част от хората днес се опитаха да влязат в имота, който се охранява от полицаи. Присъстващите симпатизанти и членове на ДПС смятат, че Данаил Папазов няма нищо общо със случващото се и ако е бил замесен, това е станало по принуда.
Вижте също:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Доц. Спас Ташев

Българско сдружение разпространи важно писмо, адресирано до албанската общност в Северна Македония

Писмо-обръщение до албанската общност в Северна Македония и дипломатическите представителства, акредитирани в РСМ и България, разпространи Сдружението "Потомци на бежанци и преселници от територията на Република Северна Македония и приятели"...

публикувано на 30.08.24 в 18:05

МВнР: Българите да не пътуват до Япония заради опасен тайфун

Министерството на външните работи препоръча на българските граждани, пребиваващи в Япония или планиращи да посетят страната, да се въздържат от пътувания там през следващите четири дни заради вилнеещата тропическата буря “Шаншан”. От ведомството..

публикувано на 30.08.24 в 14:33
Снимка: Зелен образователен център, гр. Шабла

"Непораснали деца" пускат хвърчила над плажа край Шабла

Пъстри хвърчила ще полетят към небето над Шабла през последните почивни дни на август, за да създадат усещане за свобода и да напомнят, че лятото все още е тук. Тринайсетото издание на Фестивала на хвърчилата ще се състои в местността “Малкото..

публикувано на 30.08.24 в 10:10