Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Без предупреждение"

Снимка: Facebook/ Todor Gadjalov

Младият Тодор Гаджалов се занимава с музика от 5-годишен, когато започва да свири на пиано и да пее. Продължава с образование в музикалното училище в Пловдив и музикалната академия в София. От малък участва в различни конкурси, от които има редица награди. Познаваме го и от музикалните телевизионни формати "Мюзик Айдъл" и "Гласът на България", в който беше финалист. Доби популярност и като участник във филма "Революция Z" Вече има записани няколко песни, в които е създал сам всичко - музика, текст и аранжимент.

Новата авторска песен на Тодор Гаджалов се нарича "Без предупреждение". Тя е вдъхновена от личния му опит - признава, че самият той е преживял периоди на отлагане и чувство на застой. "Имах време, в което всичко около мен стоеше на пауза – мечтите ми, стремежите ми. Все казвах: "Ще го направя утре", но това утре така и не идваше. Осъзнах, че бездействието не води до нищо добро и че много лесно можеш да попаднеш в този кръговрат, без дори да го осъзнаеш", споделя музикантът. Песента разказва историята на човек, който се бори със страха от провал, с извиненията и навика да отлага важните неща за утре. Текстът на песента резонира с всеки, който някога е чувствал, че времето минава, а действията остават на място. С посланието на песента Тодор Гаджалов иска да напомни, че няма по-добър момент за промяна от този, който е точно пред нас.

Редактор: Диляна Трачева



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36
Кирил Маричков

Отиде си "щурецът" Кирил Маричков

Почина българският певец, китарист и композитор Кирил Маричков. Трагедията се е случила при инцидент в село Селановци, където рок музикантът е трябвало да има концерт с "Фондацията", съобщи bTV, позовавайки се на свои източници. Рок пътят на..

публикувано на 11.10.24 в 20:12

"Крадец на мечти"

Музиката на DARA е пъстра като самата нея - доказва го най-новият ѝ сингъл "Крадец на мечти". В него младата певица води откровен диалог с вътрешния си критик - онзи глас, който често ни руши и разколебава, но в същото време без милост ни тласка към..

публикувано на 11.10.24 в 10:15