Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Един път на един милион"

Снимка: FB /Vladimir Ampov - Grafa

Най-новата песен на Влади Ампов - Графа е "Един път на един милион". Автор на музиката и аранжимента е самият Влади, а за текста се е обърнал към Руши Видинлиев. Тази творческа среща не е първата за тях – предишната им колаборация беше преди 20 години, когато Графа създаде музиката и бийта за хита на Руши "Хотел **" . Сега двамата артисти отново следват съвременните тенденции – "Един път на един милион" е с актуално електро-синт поп звучене, но представя и характерната за Графа ярка мелодична линия.

Видеото към „Един път на един милион" е режисирано от Свилен Славов и заснето от оператора Виктор Добрев на ледена пързалка. В него главни действащи лица са Графа, барабанистката Пламена Християнова и актрисата Моника Иванова на кийборд и беквокали. Лазерните проекции, създадени от Дани Лазер Шоу, кореспондират с цялостната стилистика на видеопроизведението в духа на синт-поп културата от 80-те.





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Love Is Like"

Милена Цанова  е певица, която избягва да определя своите стилови предпочитания – това е така, защото намира гласа си за достатъчно различен, за да може да обединява всичко, което тя прави като изкуство. От малка свири на пиано, после на китара, в..

публикувано на 20.08.24 в 10:15

"Цвят лилав"

Sofia Summer Fest – Underground Edition, част от летния фестивал на София, се открива тази вечер. Това ще се случи с концерт, в който ще чуем две певици, белязали с песните си българската музика на прага на новото хилядолетие – Ирина Флорин и Тони...

публикувано на 19.08.24 в 10:15

"Помниш ли?"

Тони Димитрова – певицата с характерен глас, превърнала се в един от артистичните символи на Бургас – представя своя самостоятелен концерт "Време за обичане" под открито небе. Той е част от националното ѝ турне, обхващащо 15 от по-големите градове на..

публикувано на 16.08.24 в 10:15