Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илияна Йотова пожела на избирателите да помнят края на 50-ия парламент и да направят достоен избор

Илияна Йотова
Снимка: БТА

Петдесетото Народно събрание приключи по начин, който е преди всичко много обиден за нас, българските граждани, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова в Маджарово, където се състоя националното поклонение “Ден на тракийската памет” на мемориалния комплекс с пантеон костница край източнородопския град.

Рая Назарян ще свика извънредно заседание на парламента при желание на 1/5 от депутатите

Ние гледахме едни неми картинки, едни хора, които си подхвърляха реплики, обвиняваха се взаимно в корупция, в кражби, но така или иначе не стана ясно какво точно се случи там. А проблемът е изключително сериозен, защото касае хляба на няколко десетки хиляди човека в “Мини Марица Изток”, заяви вицепрезидентът по повод окупацията на парламентарната трибуна от депутатите на “Възраждане” и “Има такъв народ” и осуетеното последно заседание.

Илияна Йотова изрази надежда този ден да остане в съзнанието на хората, които на 27 октомври ще пуснат бюлетина на извънредните парламентарни избори. “Нека да направим този път наистина нашия достоен избор, за да не се сърдим след това на себе си”, пожела тя.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Димитър Главчев обеща честни избори и призова българите у нас и по света да гласуват

На среща с българската общност в Лос Анджелис служебният премиер Димитър Главчев отправи призив за масово гласуване на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. “ Ще направя всичко възможно, за да има честни и прозрачни избори. Гласувайте! ”,..

публикувано на 25.09.24 в 11:02

Българският външен министър обсъди с държавния секретар на САЩ въпроса за отпадането на визите

На среща в Ню Йорк с американския държавен секретар по Европа и Евразия Джеймс О'Брайън служебният външен министър Иван Кондов е поставил въпроса за включването на България в Програмата за безвизово пътуване на Съединените щати. По този..

публикувано на 24.09.24 в 09:49

Доган за фракцията на Пеевски: Голямата им цел е да елиминират ДПС от политическата сцена

В изказване пред партийния актив на ДПС почетният председател Ахмед Доган атакува фракцията на Делян Пеевски, макар и без да споменава името на председателя на парламентарната група на движението. “Срам ме е от действията на това момче. Голямата им..

публикувано на 24.09.24 в 08:35