Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Крадец на мечти"

Снимка: Fcebook / DARA

Музиката на DARA е пъстра като самата нея - доказва го най-новият ѝ сингъл "Крадец на мечти". В него младата певица води откровен диалог с вътрешния си критик - онзи глас, който често ни руши и разколебава, но в същото време без милост ни тласка към преодоляването, водещо ни до успеха.

DARA описва "крадеца на мечти" като огледален образ на страха ни от провал, който понякога ни отдалечава от най-големите ни копнежи.

"Открих, че ако си дам любов и пространство, развитието ми се ускорява. Умът ми е спокоен. Чувствам се щастлива. Мечтите ми започват да живеят", споделя DARA.

"Крадец на мечти" е плод на синергията в студиото между самата DARA, Васко Иванов - Dexter, Кристиан Костов и Камен Колев.

Редактор: Диляна Трачева





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Оперният бас Славин Пеев празнува 20 години на сцената с концерт в София

На 5 октомври в камерна зала "България" в София Славин Пеев ще отбележи две десетилетия на сцената със знаменити арии от оперната класика. Заедно с него  пред публиката ще излезе пианистката и композитор Благовеста Константинова. В концерта ще..

публикувано на 04.10.24 в 15:10

Пловдив става столица на китарната музика

От 4 до 6 октомври Пловдив ще се превърне в столица на китарата. Това се дължи на фестивала GuitART, който за девета поредна година ще ни предложи среща със световноизвестни китаристи и нови групи с изгряващи могообещаващи таланти от различни страни...

публикувано на 04.10.24 в 08:15

"Разказвай ми за нещо"

Познаваме Тома Здравков като един от най-характерните гласове на българския рок. След период, наситен с участия в телевизионни предавания и формати, той отново се занимава активно със създаване на нова музика и реализира нови песни. След като от..

публикувано на 01.10.24 в 10:15