Eмисия новини
от часа

Konferencë përfundimtare prezanton rezultatet e projektit evropian të kontrollit të fakteve

Në Shtëpinë e Evropës në Sofje, më 8 gusht do të mbahet konferenca finale kushtuar vendit të zhanrit “kontrolli i fakteve” në programet moderne radiotelevizive. Rezultatet e projektit, me theks në reportazhet dhe hetimet gazetareske, të prodhuara dhe..

08.08.23 08:10 |

145 vjet pas Çlirimit të Bullgarisë, historia vazhdon të na provokojë

Mbushen 145 vjet nga Çlirimi i Bullgarisë. Më 3 mars 1878 u nënshkrua Traktati i Paqes i San Stefanit midis Rusisë dhe Perandorisë Osmane, i cili i dha fund një tjetër lufte ruso-turke, e cila u kthye në një luftë çlirimtare për ne, bullgarët...

03.03.23 10:10 |

Informacion, dezinformim, propagandë... Ku është Bullgaria në kërkim të së vërtetës

Informacion, dezinformim, propagandë... Ku është Bullgaria në kërkim të së vërtetës dhe të prezantimit të fakteve, të tilla siç janë? Sipas Indeksit vjetor të lirisë së fjalës të Organizatës “Reporterë pa kufij”, e cila çdo vit vlerëson mediat në..

16.05.22 07:15 |
Всички новини: днес | вчера

Горещи теми

Войната в Украйна