Eмисия новини
от 07.00 часа

Përafërsisht numër i barabartë i atyre që janë infektuar dhe shëruar nga koronavirusi

266 raste të reja të Covid-19 u zbuluan në 24 orët e fundit në 4479 teste, sipas të dhënave nga Portali i Unifikuar i Informacionit. Përqindja e mostrave pozitive mbetet e ulët - gati 6 për qind e të gjithë të testuarve. Shumica e të infektuarve..

24.01.21 10:16 |
Ministri Angellov

Mësuesit do të testohen me teste antigjeni për Covid-19

Mund të ketë ndryshim të masave anti-epidemike jo më herët se shkurti, tha Ministri i Shëndetësisë Kostadin Angellov gjatë pranimit të vaksinave të para kundër Covid-19 nga prodhuesi “Moderna”. Do të analizojmë se çfarë është sëmundshmëria reale..

13.01.21 16:36 |

Danimarka ndalon fluturimet e pasagjerëve

Nga 9 deri më 17 janar përfshirë, Danimarka ndalon të gjitha fluturimet e pasagjerëve në territorin e saj, përveç atyre në të cilat të gjithë udhëtarët kanë paraqitur test negativ për Covid-19, njoftoi Ministria e Jashtme. Prova duhet të kryhet 24..

09.01.21 13:47 |

Më pak se 9 për qind janë të infektuarit me Covid-19 për 24 orët e fundit

Për 24 orët e fundit u regjistruan 867 të infektuar rishtas me koronavirus në vend nga 9911 teste të kryera. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. Numri i përgjithshëm i njerëzve të infektuar me koronavirus që..

08.01.21 09:11 |

9.93 për qind janë raste të diagnostikuara rishtas të COVID-19

Gjatë 24 orëve të fundit, 1002 të infektuar rishtas me koronavirus u gjetën në vend nga 10 088 teste. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar të Informacionit. 5541 nga testet ishin me PCR dhe 4547 - antigjeni. Rezultatet pozitive..

07.01.21 09:56 |

1046 janë rastet e reja të Covid-19

1046 janë rastet e reja të koronavirusit të regjistruara në Bullgari për 24 orët e fundit. Kjo është 18.23 për qind e 5739 testeve të kryera. Shumica janë të regjistruarit rishtazi në Sofje - 155, pasuar nga Plovdiv - 107 dhe Varna - 100. Këtë..

01.01.21 10:37 |

Test i detyrueshëm negativ për të mbërriturit nga Britania e Madhe

Që nga 1 janari 2021 ata që udhëtojnë nga Britania për në Bullgari duhet të paraqitin PCR test negativ të prezantuar 72 orë para mbërritjes së tyre në Bullgari. Pas paraqitjes së një dokumenti të tillë ata nuk duhet të vendosen në karantinë të..

01.01.21 05:10 |

Përqindja e njerëzve të infektuar me Covid-19 vazhdon të rritet

Rastet e reja të Covid-19 në Bullgari janë 1729. Nga 8475 teste të kryera (4605 PCR dhe 3870 - antigjeni) 20.4 për qind janë pozitive. Sipas Portalit të Unifikuar të Informacionit, për 24 orët e fundit, 4831 pacientë me Covid-19 janë në spital, nga..

31.12.20 08:39 |

1438 janë rastet e reja të koronavirusit në Bullgari, 154 janë të vdekurit

Rastet e reja të koronavirusit tek ne për 24 orët e fundit janë 1438. Kjo përbën 17.79 për qind nga 8084 testet e realizuara, prej tyre 3703 janë PCR, ndërsa 4381 – antigjeni. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar Informativ në..

30.12.20 09:24 |

11.81 për qind janë pozitiv nga 2810 teste

332 janë rastet e reja të koronavirusit në Bullgari, të regjistruara për 24 orët e fundit. Shumica e tyre janë në Sofje - 109, pasuar nga rrethet e qyteteve Plovdiv - me 27 dhe Pleven - me 23 raste. Këtë e tregojnë të dhënat e Portalit të Unifikuar..

28.12.20 10:17 |
Всички новини: днес | вчера