Предизборен диспут в ефира на Радио Шумен

Тема: „ Социална политика и доходи на населението " Предизборен диспут „Социална политика и доходи  на населението“ / Платена форма/ Участва: Красимир Вълчев – водач на листата на ГЕРБ - СДС в 30 МИР Водещ на диспута: Розалина Чернева На живо -..

публикувано на 20.09.22 в 16:38

Важно за личните документи

Звената „Български документи за самоличност“  в  Областната дирекция на МВР - Шумен ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в деня на изборите за Народното събрание. В..

публикувано на 20.09.22 в 09:01

Пробен вот в община Ценово

В община Ценово се проведе демонстрационно гласуване, съобщиха от пресцентъра на общинската администрация. Освен в общинския център, пробен вот имаше и в селата Караманово, Новград, Долна Студена и Белцов. Във всички населени места на видни места се..

публикувано на 20.09.22 в 08:20

Репетиция за вота

Машина за пробно гласуване е поставена пред входа на областната управа в Шумен, съобщи председателят на Районната избирателна комисия /РИК/ Ивайло Илиев. Демо устройството ще бъде на разположение на всички граждани, които искат да..

публикувано на 19.09.22 в 13:41

РИК определи подвижните секции

Районната избирателна комисия в Шумен определи с решение броя на секциите за гласуване с подвижна избирателна кутия. Най-много – 4, ще има в община Върбица, по 2 мобилни урни ще има във Венец и Шумен и по една секция ще бъде образувана в общините..

публикувано на 19.09.22 в 12:35

платена публикация
Хората оценяват високо политиките и министрите на БСП и разчитат на левицата и в новото правителство

Трябва да има стабилен парламент и стабилно правителство с участието на БСП , защото в противен случай ни очаква тежка зима! Това е основното послание на хората от Шуменска област при срещите им с кандидатите на БСП за народни представители...

публикувано на 19.09.22 в 08:34

Пробно гласуване и в селата

Машини за демонстрации и обучение за   гласуване ще бъдат поставени от понеделник (19 септември) в 14 села на община Шумен и в квартал „Мътница“. Жителите на селата ще могат да гласуват пробно с машини по следния график: 19.09.2022 г...

публикувано на 16.09.22 в 10:58
Община Шумен

Дежурни в събота

Дежурни служители ще приемат заявления за предстоящите избори и в събота, съобщават от Община Шумен. Оттам напомнят, че на 17 септември (събота) включително, изтича срокът за подаване на заявление: за гласуване с подвижна избирателна кутия от..

публикувано на 16.09.22 в 08:36

платена публикация
Лидери на „Продължаваме промяната“ гостуваха в Шумен и Нови пазар

"Много се гордея, че има такъв човек като Вас, който се противопостави на всичко!" - с тези думи жител на Шумен посрещна в града Кирил Петков и автобуса на „Продължаваме промяната“. Съпредседателят на "Продължаваме промяната" и доскорошен премиер на..

публикувано на 15.09.22 в 09:49

платена публикация
Отборът на победата: БСП издига най-силната листа, съчетаваща професионализъм, опит и младост

Отборът на победата – така социалистите в Шумен са нарекли своите кандидати за народни представители, убедени, че силната листа със сигурност ще им гарантира депутати в новия парламент, а левицата отново ще участва в следващото правителство, за да бъде..

публикувано на 15.09.22 в 08:15