Днес

Some Details

Сесия, оперативни програми и детски празници в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в петък, 13 декември, можете да проследите: - Как на общинска сесия в Търговище бе обсъдена план-сметката за разходи за хигиенизиране и чистота ще чуем от кореспондента на БНР Евтим Петков ; - Какво е изпълнението..

публикувано на 13.12.19 в 11:36

Проблемите и темите в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен във вторник от 13 до 17 часа  можете да проследите: - Има ли кланици, които да работят с животни от породата източнобалканска свиня търси Миглена Стоянова в разговор с доктор А. Борисова от БАБХ; - Три години след..

публикувано на 10.12.19 в 10:13

Колко двойки подпомогна шуменският фонд „Ин витро“?

Къде има безплатни прегледи за туберкулоза? Колко двойки подпомогна през първата си година шуменският фонд „Ин витро“? Как може да се ограничи недекларираната заетост в България? И още: къде се открива изложба? Кой е написал нова книга? Къде има..

публикувано на 09.12.19 в 10:55
В Белгия един от сюжетите върху монетите евро отбелязва годишнина от битката край Ватерло

Кои са шуменските дарители за 2019?

Кои са добрите практики за работа с деца, жертви на насилие? Къде ще бъдат временно преместени малчуганите от Детска градина „Червената шапчица“ в Търговище? Кои са шуменските дарители за 2019-та? Репортажи, коментари, актуална информация..

публикувано на 04.12.19 в 16:29

Източнобалканската свиня, рокадата във ВиК Шумен и празникът на артилеристите - акценти в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен можете да проследите: - Застрашена ли е аборигенната порода източнобалканска свиня коментира Радостина Донева, председател на Асоциацията за развъждане и съхранение на източнобалканската свиня в интервю на Миглена Стоянова;..

публикувано на 04.12.19 в 11:00

Социален диалог, футбол, благотворителност и коледна украса в програма "Днес"

В програма "Днес" на радио Шумен в първия работен ден от седмицата от 13 до 17 часа може да проследите: - Как премина поредният протест с   искане за справедливи пенсии в Шумен, който се състоя днес пред областната управа следи Людмила Борисова; - Ще..

публикувано на 02.12.19 в 11:28

Социални, общински теми, гълъби и футбол в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в последния петък на ноември от 13 до 17 часа можете да проследите: - Какви ще бъдат структурата и числеността на местната администрация в Търговище. Това ще бъде решено на сесия на Общинския съвет. Темата следи..

публикувано на 29.11.19 в 10:09

Превод на "Под игото"?

За какво протестират пенсионерите? Какво ще се случи на заседанието на Общинския съвет в Шумен? Кои са доброволците, които   ще получат награди за борба с бракониери? Защо „преводът“ на „Под игото“ на съвременен български език разбуни духовете?..

публикувано на 27.11.19 в 16:49

С програма „Днес“ в следобеда на 26 ноември

Спря ли дъждът акцията по възстановяването на разбитата младежка сфера в Шумен? Кои фирми и с каква техника ще чистят Шумен през зимата? Къде са новите огнища на африканска чума по свинете? Какви са ограниченията? Как бе усетено разрушителното..

публикувано на 26.11.19 в 13:19

Програма "ДНЕС" на 25 ноември

Бъдете с програма „ДНЕС“ и на 25-ти ноември, когато почитаме Свети Климент Охридски. Репортерите на Радио Шумен и аз Мина Денева ви каним да бъдем заедно от 13 до 17 часа с актуалната информация и коментари. Музикалният избор в понеделник следобед..

публикувано на 22.11.19 в 18:57