Днес

Some Details
В Белгия един от сюжетите върху монетите евро отбелязва годишнина от битката край Ватерло

Кои са шуменските дарители за 2019?

Кои са добрите практики за работа с деца, жертви на насилие? Къде ще бъдат временно преместени малчуганите от Детска градина „Червената шапчица“ в Търговище? Кои са шуменските дарители за 2019-та? Репортажи, коментари, актуална информация..

публикувано на 04.12.19 в 16:29

Източнобалканската свиня, рокадата във ВиК Шумен и празникът на артилеристите - акценти в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен можете да проследите: - Застрашена ли е аборигенната порода източнобалканска свиня коментира Радостина Донева, председател на Асоциацията за развъждане и съхранение на източнобалканската свиня в интервю на Миглена Стоянова;..

публикувано на 04.12.19 в 11:00

Социален диалог, футбол, благотворителност и коледна украса в програма "Днес"

В програма "Днес" на радио Шумен в първия работен ден от седмицата от 13 до 17 часа може да проследите: - Как премина поредният протест с   искане за справедливи пенсии в Шумен, който се състоя днес пред областната управа следи Людмила Борисова; - Ще..

публикувано на 02.12.19 в 11:28

Социални, общински теми, гълъби и футбол в програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен в последния петък на ноември от 13 до 17 часа можете да проследите: - Какви ще бъдат структурата и числеността на местната администрация в Търговище. Това ще бъде решено на сесия на Общинския съвет. Темата следи..

публикувано на 29.11.19 в 10:09

Превод на "Под игото"?

За какво протестират пенсионерите? Какво ще се случи на заседанието на Общинския съвет в Шумен? Кои са доброволците, които   ще получат награди за борба с бракониери? Защо „преводът“ на „Под игото“ на съвременен български език разбуни духовете?..

публикувано на 27.11.19 в 16:49

С програма „Днес“ в следобеда на 26 ноември

Спря ли дъждът акцията по възстановяването на разбитата младежка сфера в Шумен? Кои фирми и с каква техника ще чистят Шумен през зимата? Къде са новите огнища на африканска чума по свинете? Какви са ограниченията? Как бе усетено разрушителното..

публикувано на 26.11.19 в 13:19

Програма "ДНЕС" на 25 ноември

Бъдете с програма „ДНЕС“ и на 25-ти ноември, когато почитаме Свети Климент Охридски. Репортерите на Радио Шумен и аз Мина Денева ви каним да бъдем заедно от 13 до 17 часа с актуалната информация и коментари. Музикалният избор в понеделник следобед..

публикувано на 22.11.19 в 18:57

С програма „Днес“ в следобеда на 22 ноември

Вещаят ли проблеми за шофьорите новите рисунки по асфалта в Шумен. Как ще бъдат решени проблемите с водоснабдяването в Смядовско? За какво, кога и как ще протестират синдикалните организации у нас? Какво ще покаже студентската изложба, която този следобед..

публикувано на 22.11.19 в 12:13

В Деня на християнското семейство

Ще се вдигне ли цената за обезвреждане на отпадъците в Шумен? Как ще продължи делото на БСП за касиране на резултатите от изборите в Шумен? Кулинарна изложба…в съда. Репортажи и коментари от тези и други интересни събития от Североизточна България..

публикувано на 20.11.19 в 16:44

"Днес" и темите на Североизточна България

В програма "Днес" на Радио Шумен в петък, 15 ноември, от 13 до 17 часа можете да проследите: - Кои са аргументите за и против идеята първият ден от болничните да не се изплаща от работодателя. Как оценяват готвените промени синдикатите и работодателските..

публикувано на 15.11.19 в 10:50