Днес

Some Details

„Днес“ в следобеда на 8 август

Как в Силистра се справят с поредната Covid вълна, която напълни болничното отделение в крайдунавския град. Ще спрат ли вандалските прояви върху тротинетките за платено използване в Шумен? Каква е ситуацията в другите градове, в които услугата е..

публикувано на 08.08.22 в 12:45

„Днес“ в следобеда на 5 август

Какви ще са приоритетите на новия областен управител на Шумен проф. Христо Христов? Защо беше нападната младата лекарка Айлин Ахмед по време на нощно дежурство в шуменската болница? Как могат да бъдат подпомогнати малките фирми в изграждането на..

публикувано на 05.08.22 в 12:34

„Днес“ в следобеда на 1 август

Колко шуменци се включиха в протеста срещу маските и ковид ограниченията? От днес в града влизат в сила частични противоепидемични мерки. Маските стават задължителни при посещение на лечебни заведения и аптеки или докато се използва градски транспорт...

публикувано на 01.08.22 в 12:59

„Днес“ в следобеда на 28 юли

Какви решения взеха по време на юлската си сесия общинските съветници на Шумен?  БСП върна на президента неизпълнен третия мандат, това води до нов служебен кабинет, разпускане на Народното събрание в кратък срок и предсрочни парламентарни избори..

публикувано на 28.07.22 в 12:30

„Днес“ в следобеда на 22 юли

Има ли интерес към поставянето на ваксини срещу Covid-19 на деца от 5 до 11 г.? В жегите горската местност „Кьошковете“ край Шумен може да бъде истински зелен оазис. Но в какво състояние е паркът?  „Африканската чума по свинете си я има, но това..

публикувано на 22.07.22 в 12:43

„Днес“ за първи път на открито (20 юли)

Съдът спря по-високите заплати в болниците, как ще реагират синдикатите в здравеопазването? Завишено е търсенето на дърва за огрев. Това отчитат от Североизточното държавно предприятие. Презапасяват ли се хората, страх ли ги е че ще се повиши цената..

публикувано на 20.07.22 в 12:52
Инж. Емил Томов

„Днес“ в следобеда на 13 юли

Защо новият управител на ВиК - Шумен инж. Емил Томов бе посрещнат с протест на служителите в дружеството? Кой трябва да си постави втора бустерна доза срещу Covid-19? Има ли интерес към имунизациите в Шумен? Поставена ли е под въпрос европейската..

публикувано на 13.07.22 в 12:37

„Днес“ в следобеда на 7 юли

Защо клиентите на ВиК Търговище ще плащат 4,37 лв. за кубик вода от този месец?  Как оцеляха библиотеките по време на пандемията? Колко важни се оказаха те в годините на изолация?  Как ще изглежда новият герб на Община Тутракан?  В денят на шоколада за..

публикувано на 07.07.22 в 12:55

„Днес“ в следобеда на 4 юли

Защо полицаи и кучета „ловиха“ опасни бандити в центъра на Шумен? Готови ли са бензиностанциите да намалят цените на бензина с 25 ст. на литър след обнародването на правителствената антикризисна мярка? Как разказването на лични истории може да..

публикувано на 04.07.22 в 12:26

„Днес“ в следобеда на 30 юни

Какви са важните решения, които взеха на юнската си сесия общинските съветници от Шумен? Защо темата с изгонените руски дипломати се оказа по-ярка червена линия за коалиционните партньори от вдигането на ветото за европреговорите на Северна Македония?..

публикувано на 30.06.22 в 12:57