Днес

Some Details

Сесии, църкви и читалища

В програма "Днес" на Радио Шумен в четвъртък от 13 до 18 часа можете да проследите: - На сесия в Нови пазар се приема за първи път Общ устройствен план на цялата община. По темата с новия главен архитект на Община Нови Пазар Николай Симеонов разговаря..

публикувано на 28.05.20 в 09:36

С програма „Днес“ в следобеда на 26 май

Какво знаем за новия пети случай на заразен с КОВИД-19 в шуменско? Ще бъде ли свалена карантината за разградското село Ясеновец? Как ще бъдат възстановени груповите спортни тренировки на закрито в Шумен? Това са темите в програма "Днес". Тя започва..

публикувано на 26.05.20 в 12:27

С програма „Днес“ в следобеда на 21 май

Какво е състоянието на системата "Дунав", докъде е изградена, какво трябва да се обнови по работещата й част? Това ще обсъждат днес областните управители и кметовете на Шумен, Търговище и Разград. Ще намерят ли резервна вода?  Патронен празник по време..

публикувано на 21.05.20 в 12:31

В Международния ден на музеите и Деня на българските зоопаркове с програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен на 18 май от 13 до 18 часа можете да проследите: - Намаляването на Данък добавена стойност за хотелиели и ресторанти ще се отрази ли на цената на услугите, предлагани от тях на клиентите, ще коментира председателката..

публикувано на 18.05.20 в 11:48

Извънредната епидемична обстановка във фокуса на програма "Днес"

В програма "Днес" на Радио Шумен на 14 май, четвъртък, от 13 до 18 часа, можете да проследите: - Как бе направена първа копка за ремонт на сграда за център за възрастни хора в Русе; - Как Търговище отбелязва празника на града и каква е историята на..

публикувано на 14.05.20 в 10:23

С програма „Днес“ в следобеда на 8 май

Как се промени шуменския пазар на недвижими имоти в рамките на извънредното положение? Ще се отрази ли сушата на количеството и качеството на реколтата от пшеница? Как шуменски лекари спасиха бебе с рядка болест? Какво предвижда проектът за подобряване..

публикувано на 08.05.20 в 12:35

С програма „Днес“ в следобеда на 5 май

Как шуменци се подготвят за Гергьовден? Как Русе ще отбележи своя празник след като са забранени масовите събития – дори на открито? Какви са новите инвестиционни намерения в Смядово? Зейнаха ли бюджетни дупки заради извънредното положение? Коментар на..

публикувано на 05.05.20 в 12:37

Програма "Днес" в сряда

От 13 до 18 часа на 29 април, в програма "Днес" на Радио Шумен може да проследите: - Какво се случва със схемите „Училищен плод“ и „Училищно мляко“, когато учениците имат само виртуални занятия, какви са практиките в региона; - Сдружение "Еквилибриум"..

публикувано на 29.04.20 в 10:50

С програма „Днес“ в следобеда на 28 април

Носят ли се маски и спазва ли се социална дистанция в ромската махала на Шумен? Кой е новият управител на ВиК дружеството в Шумен и какви управленски цели си поставя? Има ли опасност за реколтата от житните култури – заради липсата на валежи? Ще спасят ли..

публикувано на 28.04.20 в 12:55

С програма „Днес“ в следобеда на 23 април

Как ще бъдат реализирани големите водни проекти на ВиК - Шумен? Какви решения взеха общинските съветници в Русе по време на днешното им заседание?  Какъв сигнал за проверка срещу обществена поръчка на Община Силистра подаде фондация Антикорупционен фонд към..

публикувано на 23.04.20 в 12:57