По първи петли

Some Details

С ,,По първи петли" в петък

  С надежда и вяра за един нов хубав ден бъдете с   предаването ,,По  първи петли“ на 17 май. То се излъчва по програма ,,Хоризонт“ от студио едно на Радио Шумен. Пожелания за приятни два часа   ви изпраща екипът на предаването: водещ - Жулиета..

публикувано на 16.05.24 в 15:38

С ,,По първи петли" в петък

  С надежда и вяра за един нов хубав ден бъдете с   предаването ,,По  първи петли“ и на 29 март. То се излъчва по програма ,,Хоризонт“ от студио едно на Радио Шумен. Пожелания за приятни два часа   ви изпраща екипът на предаването: водещ -..

публикувано на 28.03.24 в 13:50

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

 Посрещнете 9 февруари с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 08.02.24 в 10:39

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

   Посрещнете 19 януари с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 17.01.24 в 17:47

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

  Посрещнете 22 декември с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор..

публикувано на 20.12.23 в 10:50

Ново утро с Радио Шумен

  Посрещнете 10 ноември с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 09.11.23 в 11:18

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

    Посрещнете 13 октомври с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова,..

публикувано на 12.10.23 в 11:09

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

   С надежда и вяра за един нов хубав ден бъдете с  предаването ,,По  първи петли“! Н а 22 септември то ще се излъчи по програма ,,Хоризонт“ от студио едно на Радио Шумен. Пожеланията за приятни два часа   са от екипа на предаването: водещ - Жулиета..

публикувано на 21.09.23 в 11:44

В петък с ,,По първи петли" от Радио Шумен

Посрещнете 21 април с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален..

публикувано на 19.07.23 в 14:34

В петък с ,,По първи петли" по Радио Шумен

  Бъдете в петък с предаването ,,По първи петли“ още в 4 часа през нощта. То се излъчва от студио едно на Радио Шумен по програма ,,Хоризонт“. Екипът, който   ще е с вас в първите часове на новия ден: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 08.06.23 в 12:01