Денят на совите

Some Details

Кой e светлият пример в живота ви?

Ще съставят ли правителство или наесен ще има нови парламентарни избори? Това ще бъде въпросът в актуалната част на последното за този сезон предаване „Денят на совите“. По повод 184 години от рождението на Васил Левски въпросът ще бъде: Кой e..

публикувано на 18.07.21 в 18:57

Приятна събота вечер с ,,Денят на совите"

   Оптимисти или песимисти сте? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в събота вечерта. В късната рубрика ще ви предложим разговор с оперетната певица Бони Милчева за промените в живота, които го правят по-шарен и ти се иска..

публикувано на 16.07.21 в 11:17

Как да направим ваканцията незабравима?

В Световния ден срещу алергиите въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ ще бъде: Към какво или към кого сте алергични? След 22 часа очаквайте репортаж от лятната занималня по народни танци при шуменската регионална библиотека, а въпросът ще..

публикувано на 08.07.21 в 18:26

Денят на совите на 2 юли

Юли е тук, въпреки бурите, с които връхлетя в живота ни. Лято е и е логично да мислим за почивка. Над половината от българите не си я позволяват обаче. Правите ли планове за почивка, къде и ако не, каква е причината - финансова или заради непредвидимата..

публикувано на 02.07.21 в 20:41
sova

Нека да е лято!

Това ще бъде посланието на „Денят на совите“ на 29-ти юни, въпреки жегите, които вече ни мъчат. Вечерният екип на Радио Шумен ще почете Петровден с поздрави и благопожелания за именниците, няма да пропуснем да коментираме и темите от деня. Десетина дни преди..

публикувано на 29.06.21 в 19:01

На 28 юни в Совите

Знаем ли как да реагираме по време на гръмотевична буря или наводнение? За това ще говорим на старта в "Денят на совите" , в последния понеделник на юни, след дни на бедствия в Североизтока, на редки явления в Европа и не зачестили природни катаклизми в..

публикувано на 28.06.21 в 20:35

В „Денят на совите“ на 23-ти юни:

Ще противопоставяме новото на старото с въпроса: Кога старото е по-ценно от новото или обратното? А повод за това е темата на късната рубрика. В нея ще ви разкажем за старите гори и огромните усилия, които се полагат в света, в Европа и в България те да..

публикувано на 23.06.21 в 19:15

Докосващи теми във вторник вечерта по Радио Шумен

  Кои са истините за живота, щастието и любовта, които научаваме твърде късно? Това е една от темите в ,,Денят на совите“ във вторник вечерта. В късната рубрика ще може да чуете спомени, съхранени в архива на предаването. Бъдете с Радио Шумен от..

публикувано на 20.06.21 в 11:31

Кога и на кого давате втори шанс?

Независими ли са артистите, които участват в предизборни концерти? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ в разгара на поредната кампания. Във втората част на предаването на Черешова задушница ще си припомним гласовете на част..

публикувано на 19.06.21 в 19:23

На какво сме най-щедри ние българите?

Това е първият въпрос, който ще зададем тази вечер в ефира на Радио Шумен. Той е провокиран от личния рекорд на България в най-авторитетното проучване, което измерва щедростта в 114 държави, отчетено от Световния дарителски индекс на КАФ 2021. Тази тема..

публикувано на 16.06.21 в 19:33