Денят на совите

Some Details

За кой жест сте благодарни?

Казват, че на големи празници Бог прибира при себе си най- личните си хора. Как ще запомните Стоянка Мутафова? Това ще бъде въпросът в първата част на предаването. След 22 часа ще продължим по Никулденски. Празнуват имениците, рибарите, банкерите...

публикувано на 06.12.19 в 19:38

"Денят на совите" - предаването, в което има място за всеки

Кога нещата си идват на мястото?– това е въпросът, на който ще очакваме отговорите ви във втората част на предаването „Денят на совите“, като преди това ще говорим за доброволчеството и доброволците, които са сред нас. В късната рубрика ще чуем фън шуй..

публикувано на 05.12.19 в 19:44

Защо мърморим и негодуваме?

С този въпрос ще започне вечерната среща в „Денят на совите“ тази сряда, обещава екипът на предаването само час по-рано. А кога може да се започне „на чисто“? С това питане ще продължим по-късно, но не и преди да чуем две запомнящи се истории за пътуването..

публикувано на 04.12.19 в 20:06

Дали всяко зло е за добро?

Семейство младоженци останаха без дом, месеци след сватбата, когато пожар изпепели купената преди година и ремонтирана месеци наред къща. Драматичната случка в живота на Жени и Якуб Михалек от Масларево, ще чуете в късната рубрика на предаването "Денят на..

публикувано на 03.12.19 в 18:32

В „Денят на совите“ на 2-ри декември

Ще започнем първата седмица на месеца с почит към студа, който трябва да се уважава, но без страх и ще го направим с няколко любопитни истории за най-студените места на планетата. Освен това ще коментираме горещите теми от деня, който изобилстваше с..

публикувано на 02.12.19 в 19:11

Декември е ...

Какво е декември? С този въпрос, в първия ден на декември, започва срещата ни с вас в "Денят на совите". На пръв поглед простичкият въпрос е събрал в себе си най-силните емоции, които съпътстват последният месец на годината. Какво е той за вас? В късната..

публикувано на 01.12.19 в 17:49

Кой е най-хубавият подарък?

Измамената банкерка от Варна провокира куп коментари в социалната мрежа- упреци, насмешка, съмнения. Предлагам ви въпросът в актуалната част да бъде: Кога сте се чувствали измамени? В навечерието на най- празничния месец в годината във втората част..

публикувано на 30.11.19 в 18:46

Очакваме ви в "Денят на совите"

"Пропиляваме живота си в подробности. Опростявай, опростявай!...", казва Хенри Дейвид Торо. Кога излишно правим нещата по-сложни, отколкото са в действителност? Това ще ви попитаме в „Денят на совите“. В първата част на предаването ще си говорим за..

публикувано на 29.11.19 в 19:16

Далеч от очите, далеч от сърцето

Според проучване командировка от пет дни в месеца е гаранция за щастлив брак. В  последния четвъртък на ноември в "Денят на совите" ви питаме: Колко дълга трябва да е една раздяла, за да е полезна, а не да вреди? В първата част ще бистрим горещата..

публикувано на 28.11.19 в 18:24

В „Денят на совите“ на 27-ми ноември

Ще отбележим 100 от подписването на Ньойския договор, един от най-черните моменти за България като исторически факт и като спомени, които ще разкаже за баща си един ветеран от Втората световна война. Но преди това ще изследваме събитията, с които ще запомним..

публикувано на 27.11.19 в 19:52