Денят на совите

Some Details

В Денят на совите на 20-ти октомври

Ще коментираме „горещите“ новини от деня, ще търсим баланс между реалности и тревожност и въоръжени с мъдростта на нощните птици ще коментираме най-добрите решения. Така в първия час на срещата ще говорим за експериментите с лекарства и хора и ще коментираме..

публикувано на 20.10.20 в 19:48

Приятна вечер с ,,Денят на совите"

  Какво означава ,,Да си живеем живота“? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в понеделник вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви срещнем с бесарабските български Анна Кулачок и Анна Посторонко. Те живеят в Украйна и..

публикувано на 19.10.20 в 18:03

Ако бяхте художник, каква картина бихте нарисували?

Ако бяхте художник, каква картина бихте нарисували? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ на днешния празник на художниците. След 22 часа ще ви срещнем с д-р Веска Димитрова- общопрактикуващ лекар от Хитрино с 52 годишна..

публикувано на 18.10.20 в 19:36

Очакваме ви в "Денят на совите"

Как се справяте със стреса? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“, а повод за въпроса е едно социологическо проучване, което показва кои са най-стресиращите фактори в нашето съвремие. В късната рубрика ще гостуваме в..

публикувано на 16.10.20 в 20:03
longlifelearning

За какво не е късно?

В Деня на белия бастун в актуалната част на предаването въпросът ще бъде: „Какво не искате да виждате?“. След 22 часа ще ви срещнем с Мехмед Ялъм от село Градище, който на 62 години завърши история в Шуменския университет с отличен успех. Ще си..

публикувано на 15.10.20 в 20:04
sova

В „Денят на совите“ на 13-ти октомври

Ще предложим за обсъждане темата, която предстои да намери решение през следващата седмица. Да има или да няма по-драстични ограничителни мерки за възрастните хора? В късната рубрика ще продължим да вървим по дългия път на духовно пречистване заедно с гост,..

публикувано на 13.10.20 в 20:02

Очакваме ви в "Денят на совите"

Как ефективно можем да противодействаме на вандализма? Това ще ви попитаме в първата част от срещата ни в „Денят на совите“. След като млади хора от Шумен само преди два месеца обновиха и изрисуваха пейки в парк „Кьошковете“, през почивните дни..

публикувано на 12.10.20 в 18:48

Неделя вечер с ,,Денят на совите"

Какво е нужно за добър диалог между поколенията? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в неделя вечер по Радио Шумен. В късната рубрика ще ви срещнем с двамата млади пианисти Хасан и Ибрахим Игнатови, както и с техния баща..

публикувано на 11.10.20 в 17:31

Какво биха писали за вас?

Това е темата в "Денят на совите" в петъчната вечер, която ще поставим след 22 часа. Нищо,че не сте нобелов лауреат, нито ще попаднете в българските енциклопедии. Всеки има своя мъничък принос към този свят и ще очакваме да ни разкажете за малките и..

публикувано на 09.10.20 в 19:49

Очакваме ви в "Денят на совите"

Топлото време през октомври – повод за притеснение заради измененията в климата, или възможност да продължим с различни летни занимания? За това ще говорим в първата част на „Денят на совите“. В късната рубрика ще ни гостува художничката Алиса..

публикувано на 06.10.20 в 19:07