Денят на совите

Some Details

Кое ви носи спокойствие?

Какво предвиждате за парламента? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“ в деня, в който започна работа 45-тото Народно събрание на България. В късната рубрика- интервю с психотерапевта д-р Пламен Димитров за кризата на..

публикувано на 15.04.21 в 19:37
Пролет

Коя е най-хубавата пролет в живота ви?

Централната избирателна комисия обяви разпределението на мандатите между шестте политически формации, които влизат в следващото Народно събрание. За какво да внимават новоизбраните депутати? Това ще бъде въпросът към вас в актуалната част на..

публикувано на 09.04.21 в 18:49

Идеалната снимка

Как изглежда идеалната снимка на живота днес? Личен и обществен. Това е въпросът в "Денят на совите" в сряда, на 31 март. В късната рубрика, с думи ще опишем моментната снимка на живота в село Попина, където близостта до Дунава не успя да съхрани част..

публикувано на 31.03.21 в 18:39
sova

Денят на совите на 30-ти март

Ще бъде територия за хората, които ги е грижа за околната среда и по-конкретно за мечките. Това е тема на първата част в предаването след 21,00, а след това ще поговорим за търпението и нетърпението с въпрос: Кога търпението е качество, кога е недостатък. А..

публикувано на 30.03.21 в 19:57

Кога и за какво слагате маска?

В Международния ден на театъра актуалният въпрос ще бъде: Кога и за какво слагате маска? В късната рубрика очаквайте втората част от разговора с шуменския фотограф Иван Иванов, който е и фен на „Денят на совите“,   за променената гледна точка..

публикувано на 27.03.21 в 19:22

В „Денят на совите“ на 24-ти март

Ще ви попитаме: Коя от дяволиите на Марта не сме опитали още тази година? Отговорите ви ще очакваме в първия час на предаването между 21,00 и 22,00, за да погледнем на днешния ден и забавно, и любопитно, и като философи. Как се съчетават тази пролет..

публикувано на 24.03.21 в 18:45

"Денят на совите" на 22 март - за втория шанс в живота

Често ни се иска да имаме възможност да върнем някой етап от живота си и да го изживеем по друг начин, машина на времето все още няма, но пък това не ни спира да си казваме – „Ех, ако имах още един шанс…“. В „Денят на совите“ в понеделник вечер ще..

публикувано на 22.03.21 в 17:29
Хора от цял свят намират утеха за разбитите си сърца в музея

Кога и кое изчерпва търпението ви?

Забравихте ли за хроничните си заболявания покрай COVID-19? Това ще бъде въпросът в актуалната част на предаването. В късната рубрика очаквайте разговор с Иглика Тодорова- учител по английски език за съвместяването на уроците по английски с други..

публикувано на 19.03.21 в 18:55

Празнично с ,,Денят на совите" по Радио Шумен

 Четвърт век с ,,Денят на совите“! Това ще е основната тема в предаването ,,Денят на совите“ в четвъртък по Радио Шумен. Честит рожден ден на всички, които с трепет очакват всяка вечер сигнала на любимото си предаване! Ще ви предложим компилация от..

публикувано на 18.03.21 в 17:36

За прошката броени дни преди празника

В "Денят на совите" на Сирни заговезни ще започнем диалога с прошка и за прошката. Ще говорим за простимите и непростимите неща. След 22 часа ще станем съпричастни на делниците и празниците на русенското село Кривина, което тази седмица превърна в свой..

публикувано на 14.03.21 в 19:49