Денят на совите

Some Details

Приятна съботна вечер с Радио Шумен!

  Какви са вашите не сбъднати мечти ? Това ще ви попитаме в предаването ,,Денят на совите“ в събота вечер. За да участвате в ефирния диалог, достатъчно е само да сте от 21 часа до   полунощ на вълните на Радио Шумен. Водещ – Жулиета Герова,..

публикувано на 29.05.20 в 14:38

За и против квотите за музика

С това ще започнем коментарите в „Денят на совите“ в четвъртък вечер. Така ще разговаряме по тема, която живо интересува вечерния ефир на Радио Шумен, а след 22,30 ще ви попитаме: Кога душата боледува? В късната рубрика днес ще ви представим един проект,..

публикувано на 28.05.20 в 20:32

Накъде ви се пътува?

Ще отидете ли на театър, на концерт или на друго културно събитие сега, след като паднаха ограниченията. Това ще бъде темата в актуалната част на предаването. След 22 часа въпросът ще бъде: Накъде ви се пътува? Ще имате възможност да споделите..

публикувано на 27.05.20 в 18:04

Очакваме ви в "Денят на совите"

Все по-голяма популярност набира кампанията „Чети във влака“. Много нови автори, издателства и асоциации се включиха в инициативата, като предоставиха своите произведения за виртуалната библиотека на националния железопътен превозвач. Кои книги са..

публикувано на 26.05.20 в 18:28

Честит празник и в „Денят на совите“!

С този поздрав ще започне вечерното предаване на Радио Шумен, с което ще завършим празничния ден, нещо което никаква зараза не може да ни отнеме и покана да бъдете с Радио Шумен след 21,00. Какво е за вас 24-май? Този въпрос ще бъде късното предизвикателство..

публикувано на 24.05.20 в 19:04

С ,,Денят на совите" и в събота вечер

  ,,Кое е любимото ви българско стихотворение, песен или книга? Това ще ви попитаме вечерта на 23 май в предаването на Радио Шумен ,,Денят на совите“.   Ще ви предложим и интересна среща с отец Николай от великопреславския храм ,,Св.Св.Кирил..

публикувано на 21.05.20 в 13:40

На нашето място в "Денят на совите"

Там, където ще се връщаме винаги – реално или в мислите си. Къде за вас е това място?– това е въпросът, който отправяме към вас, уважаеми слушатели на предаването „Денят на совите“ в сряда вечер. А всички заедно ще се разходим край рибарската махала в..

публикувано на 20.05.20 в 17:09
sova

В „Денят на совите“ на 19-ти май:

Ще говорим за здравето, но в много широк аспект. Това е нашият начин да отбележим Световния ден за борба с хепатита и да отворим темата за контролните изследвания изобщо. За какво бихте си направили профилактични тестове? Това ще е тема на актуалната част в..

публикувано на 19.05.20 в 20:19

За какво няма алтернатива през тази година?

С този въпрос ще посрещнем нощните птици тази вечер в „Денят на совите“. Поводът е невъзможността да се правят големи сватби, както и абитуриентски балове. Ограниченията заради заразата с коронавируса ни накара да прекроим и мечтаните ваканции. Така, че ще..

публикувано на 16.05.20 в 19:30

Към музеите на открито и зоопарковете!

В Международния ден на музеите и денят на българските зоопаркове 18 май въпросът ще бъде: „Кой е най-интересния музей или зоопарк, който сте посетили? Кой музей мечтаете да разгледате?  В късната рубрика очаквайте разговор с Християн Христов- директор..

публикувано на 15.05.20 в 14:06