Денят на совите

Some Details

За тайните в "Денят на совите"

Помните култовата реплика от филма „Дами канят“: „ На доктор всичко се показва , а на съпруг нищо не се казва “. В неделя вечер в "Денят на совите" ще ви питаме - Какво не бива да споделяме с половинката си? Въобще допустимо ли е да има..

публикувано на 16.02.20 в 18:52

Каква е вашата история за вино и любов?

Честит празник, уважаеми слушатели! Петромил Кулев и Мина Денева с нетърпение очакваме поредната ни среща в „Денят на совите“. Кое е най-ценното ви откритие. Това ще бъде въпросът в актуалната част в Деня на археолога. Няма да пропуснем и другите..

публикувано на 14.02.20 в 18:32

Какво ни развързва езика?

Какво ни развързва езика, освен виното... Това е въпросът, който в навечерието на 14 февруари поставяме в "Денят на совите" и ще очакваме да чуем откровенията ви. За истини изречени в песен ще говорим в късната рубрика, когато ще ви срещнем с един поет с..

публикувано на 13.02.20 в 19:43

Деликатните теми в училище

Кои са те, кога и как да бъдат допускани в училище? Ще започнем с този въпрос в „Денят на совите“ и ще продължим с новините от деня и нещата, които вълнуват нощния ефир на Радио Шумен. В късната рубрика след 22,00 ще разкажем защо предаването „Истории за..

публикувано на 12.02.20 в 20:11

Приятна вторник вечер с Радио Шумен

На какво сте готови, за да сбъдвате мечтите си? Това е една от темите в днешното предаване ,,Денят на совите“. Достатъчно е само да сте на вълните на Радио Шумен от 21 часа до полунощ. В късната рубрика, непосредствено след премиерата на..

публикувано на 11.02.20 в 17:26

В „Денят на совите“ на 10-ти февруари

Ще продължим темата за медицинския въздушен транспорт у нас. Кога ние българите ще можем в спешни случаи да разчитаме на хеликоптери и какво е неотложно в българското здравеопазване? Това ще бъде акцент в първия час на вечерното предаване след 21,00. В..

публикувано на 10.02.20 в 19:54

Сблъсквали ли сте се с корупция?

Сблъсквали ли сте се с корупция? Искали ли са ви подкуп? Давали ли сте? Къде е границата между подаръка за благодарност и рушвета. Корупцията ще бъде темата, която ще коментираме в актуалната част на „Денят на совите“. Във втората част на..

публикувано на 09.02.20 в 18:57

Зимна вечер с „Денят на совите“

Това ви предлага вечерният екип на Радио Шумен тази събота. След като обстановката след първия истински сняг долу-горе се нормализира време е да се порадваме на прелестите на зимата. Така, че от ефира след 21,00 ще струи топлина, уют и хармония, ако в това..

публикувано на 08.02.20 в 20:05

Другото лице на зимата...

Петък вечер. Снежна картина през прозореца. Мили спомени. За другото лице на зимата ви предлагам да поговорим, уважаеми слушатели в актуалната част на „Денят на совите“. Защото зимата е не само виелици и бедствия, но и ваканция и радост. Във втората..

публикувано на 07.02.20 в 19:00

Кога червен килим, кога червен картон?

Кога животът ви поднесе червен килим, кога червен картон? Това е въпросът за диалог във вечерното предаване "Денят на совите" броени дни преди бляскавата церемония за "Оскарите", когато звезди ще се разходят по червения килим. Ние простосмъртните..

публикувано на 03.02.20 в 19:23