Денят на совите

Some Details

В „Денят на совите“ преди ваканцията

В последното за този сезон издание на вечерното предаване на Радио Шумен ще търсим най-приятните занимания, които да не позволят на слушателите да скучаят, през лятната ваканция. Ще разкажем за един интересен терапевтичен модел за личностно развитие чрез..

публикувано на 03.07.22 в 19:36

"Денят на совите" в последния юнски ден

Президентът връчва утре мандат за съставяне на правителство на „Продължаваме промяната“ като заяви, че възможностите за нов кабинет в този парламент не са изчерпани. Изчарпани или не са възможностите за ново правителство в това Народно събрание? – как..

публикувано на 30.06.22 в 18:48

В „Денят на совите“ на 27-ми юни?

В понеделника от последната седмица преди лятната ваканция на предаването ще поканим слушателите да номинират любими личности сред политиците и управниците ни от най-новата история, които заслужават да бъдат увековечени с възпоменателни монети. И това ще..

публикувано на 27.06.22 в 19:55
Язовир Сопот - едно от най-красивите кътчета на Троянския Балкан

Какво от лятото бихте консервирали за зимата?

Цяла седмица говорим за политика и мечтаем за летни удоволствия. Съботният ден се оказа горещ и мнозина наистина отидоха на плаж. Снимките във фейсбук днес ме провокираха да ви питам как харесвате морето повече- с вълни или без вълни? Това ще бъде..

публикувано на 25.06.22 в 18:51

В „Денят на совите“ на Еньовден

Ще ви попитаме: На какво ни учат болките и болестите и какво знаете за билките? Затова малко след 22,00 ще ви срещнем с един етнограф от Търговище, който ще ни разкаже за това как се вписват билките и лечебните растения в обичаите и традициите на българите и..

публикувано на 24.06.22 в 18:17

"Денят на совите" на 20 юни

За най-големите ни притеснения и страхове в създалата се политическа и икономическа ситуация ще говорим в „Денят на совите“ тази вечер, а след това ще разберем как бихте отговорили на въпроса „Ако имате власт, какво бихте променили?“. Бояна Петрова..

публикувано на 20.06.22 в 19:31
Плаж Велека

Какво се иска за хубаво лято?

Защо в българското общество липсва диалогичност? Това ще бъде въпросът в актуалната част на „Денят на совите“. След 22 часа ще чуете Ангел Филипов- председател на Шуменското туристическо дружество „Мадарски конник“, което навършва днес 120 години..

публикувано на 16.06.22 в 19:16

И в петък вечерта бъдете с ,,Денят на совите"

  За какво никога не трябва да съжаляваме? Това е една от темите в предаването ,,Денят на совите“ в петък вечерта. В късната рубрика ще ви предложим репортаж от откриването на Фолклорния фестивал "Шумла"2022   на Шуменското плато. Водещ на..

публикувано на 16.06.22 в 15:23

В сряда вечерта с Радио Шумен

  В какво се крие щастието? Това е един от въпросите в предаването ,,Денят на совите“ в сряда вечерта. В късната рубрика ще стане дума за спомените и приятелствата, които имаме през годините, които запазваме и които остават в миналото. Очаква ви..

публикувано на 14.06.22 в 12:21

В „Денят на совите“ на 13-ти юни:

Очаквайте още три ефирни часа с поводи за размисъл, провокирани от днешния ден, както и любопитни теми за разговор. Това е покана от вечерния екип на Радио Шумен, в която първият въпрос е: Как се пазаруват депутатски гласове днес у нас? По-късно в..

публикувано на 13.06.22 в 19:23