Оттука започва денят


Събота сутрин с "Оттука започва денят"

Събота сутрин в „Оттука започва денят“ ще разберете как може да се ползва безплатният онлайн кабинет за консултации със специалисти ревматолози. Ще ви разкажем и как Търговище и Разград се включват в инициативата за сателитни бягания, за любителите..

публикувано на 22.01.21 в 14:58

Петък с "Оттука започва денят"

В последния ден от работната седмица ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как ще бъдат разпределени средствата от преходната национална помощ за тютюн за кампания 2020? Как училищата могат да се включат в програмата "Училище..

публикувано на 21.01.21 в 17:24

Сряда с "Оттука започва денят"

Ще бъдат ли намалени таксите за общежитие, които трябва да платят за месеците дистанционно обучение студентите в ШУ „Еп. Константин Преславски“? Как руската общност в област Силистра отбеляза празника Богоявление и кои стари традиции пазят..

публикувано на 19.01.21 в 17:02

Оттука започва събота сутрин

Събота сутрин в „Оттука започва денят“ ще върнем часовниците сто години назад, за да се окажем в настоящето заедно със създателите на страницата в социалната мрежа „Ретро карантина“. Преди сто години хората са прилагали същите мерки, както сега, за да се..

публикувано на 15.01.21 в 10:05

Оттука започва 15 януари

В кои страни на Балканите вече се влиза без отрицателен ПСР-тест и къде продължават ограниченията в Европа? Разлики между двете ваксини, които пристигнаха у нас, за коя мярка е последният срок за кандидатстване 15 януари? Това ще научите в петъчното утро в..

публикувано на 14.01.21 в 17:35

Уютно утро с Радио Шумен

Добро утро на 13 януари ви желае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“ по Радио Шумен. Както винаги – актуална информация и много музика. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Може да ни слушате и..

публикувано на 13.01.21 в 08:01

"Оттука започва денят" актуално и с усмивка

„Оттука започва денят“ в утрото на 12 януари. Веднага след новините в седем ще си пожелаем хубав и успешен ден. Драгомир Симеонов ще избира музиката за доброто ни настроение, аз съм съм Людмила Борисова. За изпитанието да се шофира през зимата, защото по..

публикувано на 11.01.21 в 14:03

Оттука започва неделя сутрин

В утрото на десети януари веднага след новините в седем часа ви очакваме в предаването "Оттука започва денят". Ще чуете „Приказки за вярата“, които са посветени на свети Григорий, епископ Нисийски. На поход до Балкански ще поемат от туристическото..

публикувано на 09.01.21 в 10:00

И на седми януари с Радио Шумен от сутринта

   Отново празник в новия ден – седмият от януари. Добро утро на Ивановден ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“ по Радио Шумен. Водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Данаил Денчев. Може да ни слушате и..

публикувано на 06.01.21 в 16:54

Йордановден с "Оттука започва денят"

И тази сряда ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. На много места в Североизточна България ще бъде спазен ритуалът с хвърлянето на Богоявленския кръст. Какво ще бъде различното тази година и как пандемията промени традициите?..

публикувано на 05.01.21 в 17:05