Оттука започва денят


Събота сутрин с "Оттука започва денят"

Мартеници с кауза в Търговище – за това ще ви разкажем в събота сутрин в „Оттука започва денят“. Ще научите и за дейността на силистренското сдружение „Рицари на доброто“, ще ви отведем и в една детска градина за…кучета. В „Оттука започва денят“ на 15..

публикувано на 14.02.20 в 16:45

И през новата седмица с Радио Шумен

  Добро утро в 6 часа сутринта на 17 февруари ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Каним да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Петромил Кулев...

публикувано на 14.02.20 в 11:55

С Радио Шумен и на 14 февруари

  Ако желаете да имате едно цветно и приятно петъчно утро, което да е пълно и с много музика, бъдете с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и ви каним да останете с него до 10. Водещ - Жулиета Герова,..

публикувано на 12.02.20 в 19:02

Утрото на 13 февруари в "Оттука започва денят"

В четвъртък сутрин в „Оттука започва денят“ ще говорим за поредния протест на силистренци срещу преминаването на тирове през града. Ще си обуем гумени ботуши, за да преминем по шуменската улица „Генерал Драгомиров“ 38, която от години тъне в кал. Ще ви..

публикувано на 12.02.20 в 15:58

Качествен хляб на приемливи цени?

Хлябът и хлебните изделия поскъпват. Какви са наблюденията на шуменци и какви са тенденциите според представители на бранша. Приютът за кучета във Велики Преслав се нуждае от храна. Как можете да помогнете? В шуменската регионална библиотека ще бъде..

публикувано на 11.02.20 в 17:04

Оттука започва 11 февруари

Вредите от шумовото замърсяване е една от темите ни в утрото във вторник, а поводът е, че в повече от половината пунктове в търговищка област е измерен шум над допустимите норми. Доброволец в Португалия - тази възможност предлагат от русенския Младежки дом,..

публикувано на 10.02.20 в 17:51

С Радио Шумен и в понеделник сутринта

~ Желаете да се разсъните приятно, да започнете новата седмица с много музика и добре информирани - бъдете и в понеделник с Радио Шумен! От 6 до 10 часа в предаването ,,Оттука започва денят“ ще намерите всичко това! В студио едно ще бъде екипът:..

публикувано на 10.02.20 в 05:49

Снежно и забавно съботно утро с Радио Шумен

Дългоочакваният тази година сняг вече е факт. И въпреки, че създаде и проблеми на места, то определено му се зарадвахме всички – и възрастни и деца. Малчуганите най-вече заради възможността да правят снежни човеци и да се пускат с шейни по заледените..

публикувано на 07.02.20 в 17:08

Неделя сутрин с "Оттука започва денят"

За покровителите на меда и виното – за свети Харалампий и свети Трифон, ще чуете в неделя сутрин. В „Оттука започва денят“ на 9 февруари, когато се навършват 181 години от рождението на Илия Блъскав, ще си спомним за делото на възрожденеца. Ще разберем..

публикувано на 07.02.20 в 13:05

Петък сутрин с "Оттука започва денят"

Малък Сечко се разфуча и ни показа, че със зимата шега не бива – зимно остава времето и в петъчния ден, заедно да започнем утрото на седми февруари в предаването „Оттука започва денят“. Каква е ситуацията в района, след като дочакахме снега, за който..

публикувано на 06.02.20 в 16:21