Оттука започва денят


Събота сутрин с "Оттука започва денят"

В събота сутрин в „Оттука започва денят“ ще ви отведем до една ĸoĸeтнa ĸъщa зa…ĸниги, тя се намира в поповското село Πaлaмapцa. Ще ви поканим да участвате във фотоконкурс, който организират младежите от червения кръст в Силистра – „Реката и..

публикувано на 29.05.20 в 15:21

Полезни и приятни пет часа

 Бъдете с Радио Шумен от рано сутринта и в петък! Ако желаете да се разсъните приятно, да слушате хубава музика и да научавате всичко актуално – това е вашето място. Добро утро на 29 май от ефира на Радио Шумен ще ви пожелае екипът на предаването..

публикувано на 28.05.20 в 10:30

Вторник сутрин с "Оттука започва денят"

Как бизнесът може да получи между 3 и 10 хиляди лева безвъзмездна помощ, ако е изпаднал в затруднение след началото на кризата? - това ще разберете във вторник сутрин в „Оттука започва денят“ В Русе специално наети от Общината хора ще пазаруват на хора,..

публикувано на 25.05.20 в 10:00

Понеделник с "Оттука започва денят"

И този понеделник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Ще успеят ли хижите в Североизточна България да отговорят на изискванията и препоръките, отправени към тях от Българския туристически съюз? Каква любопитна изложба..

публикувано на 22.05.20 в 19:51

Съботно предпразнично майско утро

И в съботното утро бъдете с „Оттука започва денят“ по Радио Шумен. В навечерието на 24 май ще ви срещнем с достойни учители и вдъхновяващи творци. Ще проследим актуалните новини и ви кажем как Североизточна България се подготвя за празника на..

публикувано на 22.05.20 в 15:24

Петък сутрин в "Оттука започва денят"

Петък сутрин в „Оттука започва денят“ ще разберете дали се отлагат сватби заради извънредната епидемична обстановка и как действат в тези условия сватбените агенции. Дълго чаканата премиера на книгата на авторката от Търговище Неда Антонова..

публикувано на 21.05.20 в 14:08

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Различен ще бъде тази година патронният празник на ШУ "Еп. Константин Преславски“, ще ви срещнем с директора на Университетската библиотека д-р Мариана Петева. В..

публикувано на 20.05.20 в 17:03

И на 20 май с Радио Шумен от сутринта

  Началото на предаването ,,Оттука започва денят“ е  след Сутрешния осведомителен бюлетин на БНР в 7 часа сутринта. Каним да бъдете с него до 12 часа и в сряда. Добро утро ще ви пожелае екипът: водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален..

публикувано на 19.05.20 в 13:34

Започнете деня с Радио Шумен и на 19 май

Очаквайте актуална, любопитна и полезна информация в предаването „Оттука започва денят“. Ще съобщим за организираните протестни авто шествия на превозвачите, свързани с туризма. Ще посветим време и на местната власт в Североизтока, като обърнем..

публикувано на 19.05.20 в 07:33

Понеделник с "Оттука започва денят"

И този понеделник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как отличниците на випуск 2020 ще продължат своето образование и какви са плановете им за бъдещето? Какво ще предложи на учениците от Търговище поредното издание на..

публикувано на 15.05.20 в 20:21