Оттука започва денят


Оттука започва събота сутрин

“Силистра в моите мечти” е конкурсът за проекти, който ще направи града по-добро и по-красиво място за живеене. Как силистренци да се включат в него, ще ви разкажем в „Оттука започва денят“ в събота сутрин. Безшумно и скромно заради коронавируса..

публикувано на 23.10.20 в 14:25

Начало на петъка с Радио Шумен

  Приятно е да започваме всеки нов ден заедно с вас – слушателите на Радио Шумен.Да го направим и в петъчната сутрин.С надежда за един нов обещаващ ден ще поставим началото на предаването ,,Оттука започва денят“ малко след 6 часа.Водещ –Жулиета..

публикувано на 21.10.20 в 15:25

Сряда сутрин с "Оттука започва денят"

В сряда сутрин в „Оттука започва денят“ ще напомним на всички шофьори, че идва зима и трябва да подготвят колата си или мотора си. За отговорното поведение на пътя ще чуете в утрото на 21 октомври. От какво най-много се притесняват възрастните..

публикувано на 20.10.20 в 15:00

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. До 30-ти ноември се приемат заявления на кандидати за преброители и контрольори за 18-тото преброяване на населението у нас. Кой може да стане преброител или контрольор и на..

публикувано на 19.10.20 в 17:07

Оттука започва събота сутрин

Защо в никакъв случай не трябва да изхвърляме в природата и в казаните за битова смет неработещи ел.уреди и как трябва да постъпим с вече ненужното ни електрическо оборудване– за това ще говорим в „Оттука започва денят“ на 17 октомври. В събота..

публикувано на 16.10.20 в 09:46

Петъчно разсънване с Радио Шумен

  Приятно е да започваме всеки нов ден заедно с вас – слушателите на Радио Шумен. Да го направим и в петъчната сутрин. С надежда за един нов обещаващ ден ще поставим началото на предаването ,,Оттука започва денят“ малко след 6 часа. Водещ –Жулиета..

публикувано на 15.10.20 в 15:54

Четвъртък с "Оттука започва денят"

И този четвъртък ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Как браншовите организации и туроператорите коментират предприетите мерки за спасяване на сектора и преодоляване на последствията от кризата, причинена от пандемията през..

публикувано на 14.10.20 в 17:16

Оттука започва сряда сутрин

В „Оттука започва денят“ на 14 октомври ще говорим празнично и делнично за Нови пазар в деня, когато градът празнува - за решените и нерешените проблеми ще чуем кметаГеорги Георгиев. Ще разберем и какво ще се предприеме, за да се спре рушенето на кейовата..

публикувано на 13.10.20 в 16:27

Оттука започва 12 октомври

На старта на новата седмица, отбелязваме Деня на българската община. В Разград му посвещават велообиколка на обекти, обновени с евро средства, в Каспичан - ученици ще се срещнат с кмета на общината. Ние пък ще питаме шуменци от различни възрастни, пол и..

публикувано на 09.10.20 в 20:02

Събота с "Оттука започва денят"

И тази събота ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. „Празник на квартала“ е нова инициатива, която цели да направи русенци част от културния живот на града. За нея ще ви разкажем в утрото на 10-ти октомври. Ще ви срещнем и с..

публикувано на 09.10.20 в 18:11