Оттука започва денят


Понеделник сутрин в "Оттука започва денят"

В понеделник сутрин ще разберем готови ли са в Силистренско да посрещнат зимата – регионът е едно от местата в страната, където зимата се вихри с пълна мощ. С какви сили ще отвърне общината в евентуални кризисни ситуации и как ще удържи на ветровете и..

публикувано на 06.12.19 в 15:15

И в събота сутрин с Радио Шумен

  Да направим заедно началото на 7 декември по-приятно с предаването ,,Оттука започва денят” на Радио Шумен. Интересни събеседници, любопитни теми с покани за важни събития, актуални вести и много музика – всичко това в съботното утро. Бъдете с него..

публикувано на 06.12.19 в 09:33

Оттука започва Никулден

Честит да е денят на свети Николай Чудотворец - покровител на моряци, рибари, банкери, дарители, фармацевти и  92 940 българи, които носят името му.   В  "Оттука започва денят" на 6 декември  ще припомним за крупният шуменски благодетел Нанчо..

публикувано на 05.12.19 в 15:09

От рано сутринта с Радио Шумен

  Ако желаете да имате едно цветно и приятно утро на 5 декември, което да е пълно и с много музика, бъдете с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира след новините в 6 часа и ви к аним да останете с него до 10. Водещ - Жулиета..

публикувано на 04.12.19 в 16:02

Сряда сутрин в "Оттука започва денят"

Системата „бонус-малус“ – за кого е бонус и за кого е малус? – отгвора очаквайте в сряда сутрин. В „Оттука започва денят“ ще говорим още и за това каква е гаранцията в качеството на месото и месните продукти, след като фотографът Васил Къркеланов направи..

публикувано на 03.12.19 в 14:57

Вторник с "Оттука започва денят"

И този вторник ви каним да бъдете с Радио Шумен и „Оттука започва денят“. Русе е един от градовете с добре развита газоснабдителна мрежа, а с помощта на евросредства русенци могат да преминат към екологичното отопление по-лесно и по-евтино. Как..

публикувано на 02.12.19 в 16:50

Неделя с "Оттука започва денят"

И тази неделя ви каним да бъдете с Радио Шумен и предаването „Оттука започва денят“. Как мажоретките и гимнастичките от шуменския спортен клуб „Ритмик“ се подготвиха за участието си в благотворителния спектакъл „Шоу без име“ на Нешка Робева? Защо..

публикувано на 30.11.19 в 17:35

"Оттука започва денят" в събота сутрин

Честит Андреевден ще пожелаем в събота сутрин на имениците и ще си припомним фолклорните традиции у нас за празника. В „Оттука започва денят“ на 30 ноемврище чуем и режисьора Максим Генчев за заснемането на филм за Христо Ботев. Професор Кина Вачкова от..

публикувано на 29.11.19 в 16:37

И през новата седмица с Радио Шумен

  От 6 сутринта в понеделник бъдете с предаването ,,Оттука започва денят“ на Радио Шумен! Да посрещнем заедно новата седмица. До 10 часа: събеседници с важна и полезна информация, новини на всеки кръгъл час и музика за приятно разсънване. В..

публикувано на 29.11.19 в 10:50

Приятно утро с Радио Шумен и в петък

  Добро утро в 6 часа сутринта на 29 ноември ще ви пожелае екипът на предаването ,,Оттука започва денят“! Каним ви да останете с него до 10 часа на вълните на Радио Шумен. Водещ - Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор -..

публикувано на 28.11.19 в 13:55