Оттука започва денят


И на 29 май се разсънете с Радио Шумен

  Заредете утрото си в сряда с много положителна енергия, с  музика и полезна информация от ефира на Радио Шумен! На 29 май бъдете с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Диана..

публикувано на 28.05.24 в 16:44

Съботно събуждане с Радио Шумен

  Да посрещнем заедно и 25 май с Радио Шумен! Предаването ,,Оттука започва денят“ стартира в ефира след новините в 7 часа и продължава до 10. Ще ви отведем в различни места от Североизтока. Интересните теми ще придружим с много музика. Водещ ще е..

публикувано на 23.05.24 в 10:11

Споделено утро с Радио Шумен

  Посрещнете 20  май с музика и полезна информация в ефира на Радио Шумен! Екипът на предаването ,,Оттука започва денят“:  водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор – Славчо Славчев. Ще Ви накараме да се чувствате приятно от рано..

публикувано на 21.05.24 в 15:54

Вашето утро с Радио Шумен

Прекрасно и информирано утро ви обещава екипът на предаването "Оттука започва денят" -  Пламена Бръчкова и Цветелина Георгиева.  Очаква ви много хубава музика и актуални теми.  Над 1 милион души в България са в трудоспособна възраст, но не работят...

публикувано на 21.05.24 в 05:25

Петъчно утро с Радио Шумен

Започнете последния работен ден на седмицата с Радио Шумен. Петъчното издание на "Оттука започва денят" е с музикалния избор на Диана Лазарова и тематичния на Цветелина Георгиева. Много важен ден е за абитуриентите. Преди бала се явяват на..

публикувано на 16.05.24 в 23:20

В утрото на 14 май с Радио Шумен

   Приятно разсънване с Радио Шумен и във вторник. Заредете утрото си с много положителна енергия, с   музика и полезна информация. На 14 май бъдете и с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и..

публикувано на 13.05.24 в 15:47

Празнувайте с Радио Шумен

В ефира на Радио Шумен ви очаква истински празник. Днес, 11 май, е Денят на Шумен и с гордост ще си кажем - Честит празник, шуменци и всички, които обичате Шумен! Бъдете с предаването "Оттука започва денят", за да разберете как преди четвърт век е взето..

публикувано на 11.05.24 в 06:30

Приятно разсънване с Радио Шумен

  Започнете и девети май с Радио Шумен! Заредете утрото си с много положителна енергия, с   музика и полезна информация от ефира! Бъдете с екипа на предаването ,,Оттука започва денят“: водещ – Жулиета Герова, звукорежисьор и музикален редактор –..

публикувано на 08.05.24 в 16:29

Великден с Радио Шумен

На празника на празниците, в деня на най-голямото чудо, озарило за пореден път света, бъдете със сутрешния екип на Радио Шумен - Славчо Славчев и Цветелина Георгиева. Предаването е "Оттука започва денят" и ще бъдем заедно до 10 часа. Отец Николай ще ви..

публикувано на 05.05.24 в 06:45

Започнете седмицата с Радио Шумен

Започнете новата седмица със сутрешния екип на Радио Шумен - Диана Лазарова и Цветелина Георгиева.  Ще научите как се закрива училище в населено място, където 200 години е имало обучение на деца. Става дума за поповското село Садина, което ще бъде..

публикувано на 29.04.24 в 05:30